Γιώργος Γεροντιδάκης – Δανάη Παππά: Τι απαντούν στις φήμες ότι είναι ζευγάρι

Διαβάζεται σε 2'
Γιώργος Γεροντιδάκης, Δανάη Παππά
Γιώργος Γεροντιδάκης, Δανάη Παππά ALPHA TV

Φημολογείται ότι ο Γιώργος Γεροντιδάκης και η Δανάη Παππά, που πέρυσι ήταν τηλεοπτικό ζευγάρι στον “Σασμό”, έχουν σχέση. Τι δηλώνουν οι δύο ηθοποιοί.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν τις τελευταίες ώρες δημοσιεύματα που θέλουν τους ηθοποιούς Γιώργο Γεροντιδάκη και Δανάη Παππά να είναι ζευγάρι και στην πραγματική ζωή, μετά από τον “τηλεοπτικό έρωτα” που έζησαν την προηγούμενη χρονιά στην επιτυχημένη σειρά “Σασμός”.

Τα ρεπορτάζ που είδαν το “φως” της δημοσιότητας, ανέφεραν πως ο Γιώργος Γεροντιδάκης, ο οποίος συμμετέχει αυτή τη σεζόν στη σειρά “Grand Hotel”, και η σύντροφός του Άσπα Κωνσταντοπούλου, με την οποία είχε υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης, χώρισαν μέσα στο καλοκαίρι.

Παράλληλα, η Δανάη Παππά, που φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά “Άγιος Έρωτας”, και ο σύντροφός της Λάμπρος Λάζαρης, πριν από μερικούς μήνες, έβαλαν τέλος στη σχέση τους έπειτα από πολλά χρόνια.

Τι απαντούν Γιώργος Γεροντιδάκης και Δανάη Παππά

Το πρωί της Πέμπτης (19/09) η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από την εκπομπή της, “Happy Day”, ανέφερε ότι επικοινώνησε με πρόσωπο που βρίσκεται πολύ κοντά στη Δανάη Παππά, το οποίο διέψευσε την σχετική είδηση περί σχέσης με τον Γιώργο Γεροντιδάκη.

Επίσης, ο Κώστας Φραγκολιάς δήλωσε ότι επικοινώνησε με τον ίδιο τον Γιώργο Γεροντιδάκη, ο οποίος επίσης διέψευσε την είδηση, ενώ φέρεται να τόνισε ότι αυτό το διάστημα προτιμά να μείνει μόνος του, καθώς έχει βγει από μια μεγάλη σχέση.

Μάλιστα, λίγο αργότερα, στην εκπομπή “Super Katerina”, προβλήθηκαν δηλώσεις της γνωστής ηθοποιού, η οποία απάντησε στις φήμες: “Αυτό μου φαίνεται πάρα πολύ αστείο. Όχι, δεν ισχύει. Βάζω μια τελεία εκεί, γιατί κάπως τα πράγματα νιώθω ότι ξεφεύγουν. Όταν διάβασα τα δημοσιεύματα, περίμενα το επόμενο που θα έβγαινε. Μπορεί να γράψουν τα πάντα, δεν με απασχολεί. Δεν αφορά κανέναν η προσωπική μου ζωή. Δεν ξέρω τι να πω. Δεν λέω τίποτα. Είναι αστεία πράγματα αυτά”.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα