Γιώργος Καραμίχος: Για χρόνια δεν είχα την άδεια να δω το παιδί μου

Διαβάζεται σε 2'
Γιώργος Καραμίχος
Γιώργος Καραμίχος glomex

Για τα παιδιά του και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μετά τον ερχομό τους μίλησε ο Γιώργος Καραμίχος.

Καλεσμένος στην εκπομπή “Γεια σου” βρέθηκε την Κυριακή (23/06) ο Γιώργος Καραμίχος και μεταξύ άλλων μίλησε για την οικογένειά του και τα δύο του παιδιά.

Με την κόρη του Ρεγγίνα να έρχεται στον κόσμο όταν εκείνος ήταν σε ηλικία μόλις 24 ετών, ο γνωστός ηθοποιός σε ερώτηση για το πώς ήταν να έχει παιδί τόσο νέος, απάντησε χαρακτηριστικά πως “δεν ξέρω πώς ήταν να μην το έχεις”. “Πολλές φορές όταν με ρωτάνε πώς είναι να είσαι μπαμπάς, λέω δεν ξέρω πώς είναι να μην είσαι. Είναι σαν να διάλεξα μία από τις πιθανότητες. Αισθάνομαι αυτή τη στιγμή ευλογία το ότι υπάρχει στη ζωή μου”.

Ο ίδιος θυμήθηκε την περίοδο που εκείνος και η τότε σύντροφός του θα περίμεναν το πρώτο τους παιδί, απαντώντας σε μερικές δύσκολες ερωτήσεις, όπως για παράδειγμα το εάν σκέφτηκε ποτέ να διακοπεί η κύηση: “Για κάποιο λόγο όχι. Ήξερα ότι και εκείνη δεν μπορούσε να διακόψει την κύηση, οπότε είπα πάμε και όπου βγει”, είπε ο Γιώργος Καραμίχος.

Μοιράστηκε όμως και τις δυσκολίες που συνάντησε, μιας και η σχέση με τη σύντροφό του άλλαξε ριζικά.

“Μετά στην πορεία επειδή δεν ήμασταν μαζί, δεν ήταν εύκολα, ήταν πολύ δύσκολα. Χωρίσαμε σε κάποιους μήνες, γιατί άλλαξε εντελώς νοοτροπία. Πέρασα πράγματα που δεν τα εύχομαι ούτε στον εχθρό μου. Το παιδί πια το χαίρομαι πολύ τα τελευταία χρόνια, τότε ήταν με πολλές δυσκολίες”, ανέφερε αρχικά, αποκαλύπτοντας πως για χρόνια δεν είχε την άδεια να δει το παιδί του.

“Υπάρχει και μία νομοθεσία στην Ελλάδα που δεν βοηθάει καθόλου. Στη συνεπιμέλεια πολύ εύκολα ένα παιδί που ο γονιός που είναι κοντά μπορεί να το χειριστεί. Και δικαστικά να πας εάν το παιδί δεν θέλει να σε δει, τι θα κάνεις;”, είπε ο ηθοποιός.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα