Γιώργος Καραμίχος: Μου έχουν ευχηθεί από περιοδικά μέχρι και να πεθάνω

Διαβάζεται σε 2'
Ο Γιώργος Καραμίχος
Ο Γιώργος Καραμίχος papadakispress

Ο Γιώργος Καραμίχος μίλησε για την έπαρση, την άρνηση να ακούει τις κακές κριτικές και το “πείραμα” με τον γιο του.

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε στο MEGA ο Γιώργος Καραμίχος και έχοντας επιστρέψει δυναμικά εκτός από την παρουσίαση και στη μυθοπλασία, εξήγησε γιατί είναι υπέρμαχος της άποψης “ένα και καλό“.

“Εδώ και χρόνια έχω πάρει την απόφαση, δεν μπορώ να κάνω μαζί θέατρο και γυρίσματα. Δεν είναι σωστό ούτε για τους ρόλους, αισθάνομαι ότι τους αδικώ, δεν θέλω να έχω καμία έκπτωση και καμία δικαιολογία και νομίζω ότι είναι και πιο σωστό για τους συναδέλφους. Αν κάνουμε 10 άνθρωποι 30 δουλειές δεν θα μπορέσει να ‘φτουρήσει’ το πράγμα”, είπε αρχικά ο ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή “MEGA Καλημέρα”,

Ο ίδιος στη συνέχεια ερωτήθηκε πώς είναι ως μπαμπάς και μίλησε για το “πείραμα” που έκανε με τον γιο του, ο οποίος μέχρι μία ηλικία δεν άκουσε ποτέ “μη”. “Τα πρώτα χρόνια της ζωής του ο μικρός δεν άκουσε ‘μη’, ήταν ένα πείραμα που λειτούργησε. Προσπαθώ να ακούω το παιδί, κάθε μέρα είναι διαφορετική και από την άλλη τα όρια να μην είναι υπερβολικά γιατί όταν υπάρχει περιχαράκωση δεν υπάρχει χώρος για την αγάπη”, ανέφερε, σχολιάζοντας πως το δυσκολότερο κομμάτι της πατρότητας ήταν το να είναι παρών.

Σε ερώτηση για το αν τα μίντια τον έχουν φέρει σε δύσκολη θέση, ο Γιώργος Καραμίχος απάντησε θετικά, λέγοντας πως πολλές φορές τον έχουν βρίσει, ενώ ακόμα και μέσω περιοδικών του έχουν ευχηθεί να πεθάνει! “Αυτό είχε συμβεί γιατί δεν με είχαν αφήσει από ένα γύρισμα να πάω σε φωτογράφιση εγκαίρως”, είπε.

Τέλος, παραδέχθηκε πως έχει νιώσει έπαρση και ειδικά μικρότερος, την οποία προσπαθούσε τότε να διαχειριστεί, σίγουρα όμως για κάποιους, όπως είπε, “μπορεί να έχω φερθεί και σαν ψώνιο. Δεν ήταν η πρόθεσή μου και σίγουρα δεν είναι η πρόθεσή μου να είμαι τώρα. Δεν ξέρω αν το ισορροπώ, αλλά αυτό είναι κάτι που το κρίνουν οι απ’ έξω”.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Καραμίχου:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα