Γιώργος Λεμπέσης: Αποκάλυψε επανασύνδεση με τον Φοίβο, 21 χρόνια μετά

Διαβάζεται σε 2'
Γιώργος Λεμπέσης
Γιώργος Λεμπέσης PAPADAKIS PRESS

Ο γνωστός τραγουδιστής Γιώργος Λεμπέσης συνεργάζεται με τον συνθέτη – στιχουργό Φοίβο ξανά. Είχαν κάνει μαζί τα επιτυχημένα άλμπουμ “Εξάρτηση” και “Η Αγάπη Βλάπτει Σοβαρά Την Υγεία”.

Στην εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα” στον Alpha Κύπρου “φιλοξενήθηκαν” μέσω ζωντανής σύνδεσης ο Γιώργος Λεμπέσης και ο Δημήτρης Κόκοτας, με αφορμή την επερχόμενη συναυλία τους στο νησί.

Και οι δύο καλλιτέχνες εξέφρασαν τις ευχές τους για το νέο έτος, με τον Γιώργο Λεμπέση να δηλώνει:

Εύχομαι το 2024, που θα έρθει, να μας βρει πάνω απ’ όλα με υγεία. Εγώ προσωπικά περιμένω αρκετά πράγματα το 2024. Το 2023 ήταν μια καλή χρονιά. Είμαι ένας πάρα πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος μπαμπάς, γιατί ο γιος μου είναι δύο ετών και έχω τρελαθεί! Πιστεύω ότι ο Δημήτρης το έχει ζήσει αυτό πολύ πιο έντονα, γιατί έχει μια καταπληκτική κόρη που είναι μεγαλύτερη, και την λατρεύω και εγώ την κόρη του. Έχει μια φανταστική οικογένεια”.

“Εύχομαι σε όλο τον κόσμο το 2024 να φέρει πάνω απ’ όλα υγεία, να σταματήσουν κάποιοι πόλεμοι μεγάλοι που υπάρχουν σε όλο τον κόσμο και να βάλουν οι μεγαλύτεροι λίγο μυαλό” πρόσθεσε ο γνωστός τραγουδιστής.

Τέλος, αποκάλυψε ότι έρχεται επανασύνδεση με τον δημοφιλή συνθέτη και στιχουργό Φοίβο, με τον οποίον στο παρελθόν συνεργάστηκαν με μεγάλη επιτυχία.

“Επίσης, το 2024 θα έρθει ένα καινούργιο τραγούδι με τον Φοίβο, μετά από 20 – 21 χρόνια! Λογικά θα κυκλοφορήσει προς την άνοιξη, τον Φεβρουάριο ή τον Μάρτιο” είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λεμπέσης.

Υπενθυμίζεται πως μαζί είχαν κυκλοφορήσει το 1999 το άλμπουμ “Εξάρτηση”, που είχε ξεπεράσει τις 50.000 πωλήσεις και είχε γίνει πλατινένιο. Μεταξύ των επιτυχημένων τραγουδιών του δίσκου ήταν το ομώνυμο, το “Μωρό Μου”, αλλά και το ντουέτο με την Δέσποινα Βανδή “Κατάλληλες Προϋποθέσεις”.

Επίσης, το 2001 κυκλοφόρησαν τον δίσκο “Η Αγάπη Βλάπτει Σοβαρά Την Υγεία” που έγινε, επίσης, πλατινένιος. Οι επιτυχίες του άλμπουμ ήταν το ομώνυμοι, οι “Προδιαγραφές”, αλλά και το ντουέτο με τον Τόλη Βοσκόπουλο “Φίλε”.

Δείτε το βίντεο:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα