Γιώργος Λέντζας για οπαδική βία: “Είναι αστείο να κλείνουν τα γήπεδα”

Διαβάζεται σε 1'
Γιώργος Λέντζας
Γιώργος Λέντζας Glomex

Τα μέτρα της κυβέρνησης για την οπαδική βία σχολίασε ο Γιώργος Λέντζας, με αφορμή τα πρόσφατα επεισόδια στο Ρέντη.

Ο γνωστός παρουσιαστής Γιώργος Λέντζας βρέθηκε καλεσμένος στο στο Στούντιο 4 το απόγευμα της Τρίτης και μίλησε μεταξύ άλλων και για την οπαδική βία.

Ο παρουσιαστής μιλώντας με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, σχολίασε τα πρόσφατα επεισόδια στο Ρέντη.

Είναι μια πολύ υποκριτική συζήτηση αυτή για την οπαδική βία. Σκότωσαν το Άλκη και είπαμε μέχρι εδώ, ξαφνικά το μέχρι εδώ έγινε όταν Κροάτες διέσχισαν την χώρα και σκότωσαν τον Μιχάλη έξω από την Φιλαδέλφεια. Τώρα ένας αστυνομικός χαροπαλεύει το μέχρι εδώ έγινε μέχρι εδώ“, είπε αρχικά ο ίδιος και συνέχισε:

Φωτογραφικά είναι τα μέτρα. Θα έπρεπε να ισχύουν πολλά χρόνια πριν και το ονομαστικό εισιτήριο και οι κάμερες στα γήπεδα. Αν θέλουμε να ψάξουμε την απάντηση είναι κάτι πολύ βαθύτερο. Συμφέρει να υπάρχει αυτή η πόλωση. Είναι αστείο μέτρο να κλείνουν τα γήπεδα για δύο μήνες μόνο στο ποδόσφαιρο για ένα επεισόδιο που έγινε στο βόλεϊ που οι ίδιοι μπορούν να ξανασυναντηθούν. Η βία είναι πρόβλημα της κοινωνίας. Πάντα υπήρχε βία την έχω βιώσει και εγώ μεγαλώνοντας“.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα