Γιώργος Μαργαρίτης: Δέκα χρόνια ο τζόγος με έκανε ό,τι ήθελε

Διαβάζεται σε 2'
Γιώργος Μαργαρίτης
Γιώργος Μαργαρίτης glomex

Σε μία εξομολόγηση για το πώς κατάφερε να κόψει τις κακές συνήθειες προχώρησε ο Γιώργος Μαργαρίτης.

Ο Γιώργος Μαργαρίτης βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Τρίτης (02/07) στην εκπομπή “The 2Night Show”.

Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής έκανε αναδρομή στην καριέρα του, θυμήθηκε τη γνωριμία και τη σχέση του με τον Στέλιο Καζαντζίδη, ενώ αναφέρθηκε και στη σκοτεινή περίοδο της ζωής του, μία περίοδο γεμάτη καταχρήσεις και εθισμούς, όπου όπως είπε χαρακτηριστικά, για 10 χρόνια ο τζόγος τον έκανε ό,τι ήθελε.

Αρχικά, ο Γιώργος Μαργαρίτης μίλησε για το πώς αποφάσισε να κόψει το κάπνισμα, όταν μετά την κυκλοφορία του δίσκου του “Οι δρόμοι του πουθενά”, δεν του άρεσε η φωνή του από το τσιγάρο.

“Πήγα σε ένα μεγαλογιατρό και δεν μου είπε τίποτα το σπουδαίο, με κοίταξε και μου είπε ‘Γιώργο δεν έχεις χορτάσει τσιγαριλίκι;’. Λέω, γιατί μου την είπε τώρα. Δεν είχα πάει σε κανέναν γιατρό για τον λαιμό μου, ποτέ. Βγαίνω έξω, ήμουν στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, τα παίρνω όπως ήταν (σ.σ. τα τσιγάρα) και τον αναπτήρα και τα πετάω στον κάλαθο των αχρήστων. Εκεί ήταν το τέλος, το 2002, Μάιος μήνας”, είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Στη συνέχεια, εξομολογήθηκε πώς έβγαλε από τη ζωή του με παρόμοιο τρόπο και τον τζόγο, όταν ο Τάκης Σούκας του είπε πως αν τον “κόψει” θα κάνουν μαζί δίσκο.

“Δέκα χρόνια με έκανε ό,τι ήθελε, ο τζόγος. Μέχρι που πήγε το μυαλό μου να βάλω τις καβάτζες και όταν φέρνω μια καλή ζαριά, να βάζω κανένα χαρτζιλίκι για να έχω για τις γκίνιες. Θα μπορούσα να ήμουν 10 χρόνια πριν γνωστός και το ήξερα αυτό από 20 χρονών. Ήρθε η ώρα μου να βγάλω τον καημό μου. Δούλευα τότε με ονόματα και ο κόσμος όλος περίμενε να χορέψει με ένα παιδί 25 χρονών. Άρα και εγώ είπα πως για να σηκώνεται αυτό το πλήθος 40-50 χρονών με ένα παιδί 25 ετών και να γουστάρουν να χορέψουν όποιο τραγούδι έλεγα, κάτι συμβαίνει. ήρθε η ώρα μου”, είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Μαργαρίτης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα