Γιώργος Ματαράγκας: “Αδειάζει” τον Χρήστο Πολίτη, διαψεύδει τα περί κόντρας με τον Νίκο Φώσκολο

Γιώργος Ματαράγκας: “Αδειάζει” τον Χρήστο Πολίτη, διαψεύδει τα περί κόντρας με τον Νίκο Φώσκολο
Γιώργος Ματαράγκας glomex

Στο πλευρό της Κάτιας Δανδουλάκη τάσσεται ο ηθοποιός Γιώργος Ματαράγκας με αφορμή τη συνέντευξη του Χρήστου Πολίτη στο The Magazine και τον Θεοδόση Μίχο για τις συνθήκες που επικρατούσαν στα γυρίσματα της "Λάμψης".

“Σεισμό” έχει προκαλέσει στους καλλιτεχνικούς κύκλους και στους πρώην πρωταγωνιστές της “Λάμψης” η συνέντευξη του Χρήστου Πολίτη στο The Magazine και τον Θεοδόση Μίχο σχετικά με την περίοδο που πρωταγωνιστούσε στην καθημερινή σειρά – θρύλο του Νίκου Φώσκολου αλλά και τη σχέση του με τον σκηνοθέτη.

Μετά τις δηλώσεις της Κάτιας Δανδουλάκη και τη διάγνωση που έκανε στον αέρα του “The 2Night Show” για τον Χρήστο Πολίτη, λέγοντας πως πάσχει από κατάθλιψη αλλά και την αντίδραση του ίδιου του ηθοποιού με δηλώσεις του στο NEWS 24/7, όπου μεταξύ άλλων ζητά από την ηθοποιό να μην ασχοληθεί ξανά μαζί του, θέση στη διαμάχη αυτή πήρε και ο ηθοποιός και πρώην πρωταγωνιστής της “Λάμψης”, Γιώργος Ματαράγκας.

Μιλώντας στην κάμερα του MEGA, ο ηθοποιός ανέφερε πως “μου φάνηκε πάρα πολύ περίεργο πώς ξαφνικά του ήρθαν μόνο τα κακά. Είναι κρίμα γιατί ο κ. Πολίτης ήταν μία χαρά συνεργάσιμος, κύριος στα γυρίσματα πάντα και είναι αμαρτία μετά από τόσα χρόνια να ανασκαλεύουμε τέτοια πράγματα και να τα ανασκαλεύουμε σε μία στιγμή που δεν ζει ο Φώσκολος για να απαντήσει και να πει. Το μόνο που μπορούμε να λέμε σε αυτόν τον άνθρωπο είναι ‘ευχαριστώ’ για αυτό που μάς προσέφερε γιατί η τηλεόραση δεν είναι εύκολη”.

Σε ερώτηση για το αν έχει κρατήσει κάποιου είδους επικοινωνία με τον Χρήστο Πολίτη, ο Γιώργος Ματαράγκας απάντησε αρνητικά και σχολίασε πως ο Χρήστος Πολίτης εδώ και 15 χρόνια δεν υπάρχει, είναι εξαφανισμένος. Δεν ξέρω γιατί. Είναι από επιλογή του, δεν ξέρω πού ήταν, ήταν επιλογή του να απέχει και από την τηλεόραση και το θέατρο από όλα“.

Μάλιστα, στη συνέχεια “άδειασε” τον ηθοποιό για όσα ανέφερε στον Θεοδόση Μίχο για τις συνθήκες που επικρατούσαν στα γυρίσματα της “Λάμψης”, λέγοντας πως “όλα αυτά που λέει δεν υπήρχαν. Ούτε κόντρες με τον Φώσκολο”.

Η νέα απάντηση της Κάτιας Δανδουλάκη

Στο μεταξύ, δημοσιογράφοι προσέγγισαν εκ νέου την Κάτια Δανδουλάκη για να σχολιάσει την δήλωση-αντίδραση του Χρήστου Πολίτη μετά τα αρχικά σχόλιά της, με την ίδια να απαντά:

“Δεν πρόκειται να πω τίποτα για αυτό που θέλετε να με ρωτήσετε. Καμία απολύτως κουβέντα. Αν θέλετε να σας κεράσω κάτι, ευχαρίστως. Δεν πρόκειται να μιλήσω. Ποτέ. Δεν με ενδιαφέρει τι έχει γίνει, δεν πρόκειται να πάρετε λέξη από το στόμα μου. Ελάτα να σας κεράσω κάτι, γιατί σας βλέπω και κουράζεστε και πονάει η ψυχή μου. Για μένα τελείωσε αυτό το θέμα”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα