Γιώργος Μαζωνάκης: Σπάει τη σιωπή του για τη διαμάχη με την αδελφή του

Διαβάζεται σε 2'
Γιώργος Μαζωνάκης
Γιώργος Μαζωνάκης glomex

Ο Γιώργος Μαζωνάκης μίλησε ανοιχτά για τη διαμάχη με την αδελφή του, Βάσω και εξομολογήθηκε πως ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα.

Η είδηση της δικαστικής διαμάχης του Γιώργου Μαζωνάκη με την αδελφή του Βάσω έπεσε σαν “βόμβα” στους κύκλους της εγχώριας showbiz, καθώς η αδελφή του τραγουδιστή ήταν ένα από τα πια έμπιστα πρόσωπα του περιβάλλοντός του και επί χρόνια άτυπα μάνατζερ του τραγουδιστή, με τη σχέση ανάμεσά τους να έχει διαρραγεί.

Με τις δύο πλευρές να διατηρούν σιγή ιχθύος το τελευταίο διάστημα, ο Γιώργος Μαζωνάκης έσπασε τη σιωπή του και μίλησε ανοιχτά για όλα στην Κατερίνα Καινούργιου.

Το πρωί της Πέμπτης (27/06) μέσα από την εκπομπή “Super Katerina” προβλήθηκε ένα μικρό απόσπασμα της συνέντευξης του τραγουδιστή, η οποία θα προβληθεί αύριο, Παρασκευή.

Το ‘καλά’ είναι πάρα πολύ σχετικό. Δεν είμαι καλά, είμαι πολύ καλά, γιατί η πίστη και η πίστα με έσωσαν“, δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Η Κατερίνα Καινούργιου έθιξε μεταξύ άλλων το ζήτημα της δικαστικής διαμάχης με την οικογένειά του, μία εξέλιξη που ξάφνιασε αρκετούς, αφού στο μυαλό όλων ήταν το ότι ο τραγουδιστής έχει μία πολύ αγαπημένη οικογένεια. “Φανταστείτε στο δικό μου μυαλό τι έχει γίνει. Αυτό που μάθατε είναι μόνο η αρχή. Είναι πολύ μεγαλύτερο το πράγμα από ό,τι μέχρι τώρα ξέρετε“, είπε χαρακτηριστικά.

Στο απόσπασμα που προβλήθηκε, ο Γιώργος Μαζωνάκης μιλάει και για την αγάπη που ξαναβρήκε με τον λαιμό του, εξηγώντας πως “εγώ για αρκετό χρονικό διάστημα, επειδή έχω ξεκινήσει από πολύ μικρός, είχε αρχίσει να γίνεται flat όλο αυτό. Τα τελευταία τρία χρόνια ξαναβρήκα τον λαιμό μου, την αγάπη με τον λαιμό μου, ο λαιμός είναι για το συναίσθημα και να ξέρετε ότι από εδώ και μετά θα μεγαλουργήσω, πρώτα ο Θεός”.

Αποκαλύπτοντας το παρασκήνιο της συνέντευξής τους η Κατερίνα Καινούργιου, ανέφερε πως “είδα έναν άνθρωπο αρκετά πληγωμένο. Τον είδα και αποφασισμένο και σαν να έχει λυτρωθεί από κάτι”, ενώ κλείνοντας σχολίασε πως μετά τη συνέντευξη “θα υπάρξουν αντιδράσεις“.

Σημειώνεται πως η διαμάχη μεταξύ του Γιώργου Μαζωνάκη και της αδελφής του, Βάσως ξεκίνησε από την οικονομική διαχείριση μιας τουριστικής επιχείρησης, που περιλαμβάνει εταιρείες καφέ και ακίνητα σε δημοφιλείς προορισμούς όπως η Μύκονος, το Λουτράκι, η Πάρος και η Κρήτη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα