Γιώργος Παπαγεωργίου: Ο μυστικός γάμος με τη Δανάη Μιχαλάκη και η τρυφερή εξομολόγηση on air

Γιώργος Παπαγεωργίου: Ο μυστικός γάμος με τη Δανάη Μιχαλάκη και η τρυφερή εξομολόγηση on air
Ο Γιώργος Παπαγεωργίου glomex

Αθεράπευτα ρομαντικός ο Γιώργος Παπαγεωργίου, ο οποίος μίλησε ανοιχτά για την προσωπική του ζωή και τον γάμο του με τη Δανάη Μιχαλάκη. Όσα είπε στο "Στούντιο 4".

Στον καναπέ του “Στούντιο 4” κάθισε ο Γιώργος Παπαγεωργίου και μεταξύ άλλων τη συζήτηση μονοπώλησε η εκλεκτή της καρδιάς του, η ηθοποιός Δανάη Μιχαλάκη.

Ο ηθοποιός και μουσικός άνοιξε τα χαρτιά του στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και μίλησε για την προσωπική του ζωή αλλά και την απόφασή του να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του, κάτι που όπως είπε, προσπάθησαν να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να μείνει ο γάμος μυστικός. Εκεί που νιώθαμε εμπιστοσύνη το λέγαμε, αλλά κάπως είναι μία στιγμή που θες πραγματικά να μείνει ιδιωτική. Κάναμε ό,τι μπορέσαμε κάπως να κρατηθεί, νομίζω το καταφέραμε ως έναν βαθμό. Από εκεί και πέρα επειδή δεν είναι κάτι που το κρύβεις δεν μπήκαμε στην τρέλα αυτή. Απλά επειδή καλέσαμε κάποιους φίλους και θέλαμε να είναι ένα πάρτι, δεν θέλαμε να πάρει διαστάσεις που και ο κόσμος να νιώθει άβολα”, είπε αρχικά.

Αποφασίσαμε να παντρευτούμε μετά από ενάμισι χρόνο σχέσης. Τα πηγαίναμε πάρα πολύ καλά και ήδη συγκατοικούσαμε . Η συγκατοίκηση γενικά είναι ένα πολύ μεγάλο τεστ σε μία σχέση, νομίζω είναι το βασικό. Δεν αλλάζει κάτι. Λένε ότι το παιδί αλλάζει τα πάντα”, πρόσθεσε ενώ σε ερώτηση για το αν πήρε εύκολα την απόφαση να παντρευτεί, ο Γιώργος Παπαγεωργίου παραδέχθηκε πως έβλεπε πολύ θετικά τον γάμο και λόγω του ότι είναι ρομαντικός ως άνθρωπος.

Μου αρέσει πολύ να πιστεύω στον ρομαντισμό που φτιάχνεται στη στιγμή και επίσης κάπως επειδή ζούμε ομολογουμένως σε μία εντελώς άθλια εποχή, αν χρειάζεται κάπως η ζωή μου να αποκτήσει ένα χρώμα, αυτό πρέπει να το κάνουμε ακόμα και σε επίπεδο ψευδαίσθησης ή τέλος πάντων να το φτιάξουμε μόνοι μας. Να το φτιάξουμε από μία μικρή στιγμή που θα κάνουμε δώρο στον εαυτό μας, το ταίρι μας και στους γύρω μας μία στιγμή μαγείας. Αν αυτό μπορεί να γίνει, και εγώ το βαφτίζω αυτό ρομαντισμό ή ίσως και λίγο επανάσταση πλέον, τότε μπορείς να ονειρεύεσαι ξανά”.

Μάλιστα, ο ίδιος αναφέρθηκε και στην πρόταση γάμου που έκανε στη σύντροφό του λέγοντας πως ήταν κάτι που το είχαν συζητήσει ωστόσο η ίδια δεν περίμενε το πότε και το πού θα γίνει. Όσο για το τι ήταν αυτό που τον γοήτευσε σε εκείνη, ο Γιώργος Παπαγεωργίου απάντησε πως η καλοσύνη της ήταν ένα από αυτά που τον άλλαξαν και τον τον γλύκαναν πολύ ως άνθρωπο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα