Γιώργος Πυρπασόπουλος: Η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή – “Έχω βρει τον άνθρωπό μου”

Γιώργος Πυρπασόπουλος: Η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή – “Έχω βρει τον άνθρωπό μου”
Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος στο The 2Night Show glomex

Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος δηλώνει φουλ ερωτευμένος και είναι έτοιμος για τη δημιουργία οικογένειας. Όσα είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές εμφανίσεις πραγματοποίησε το βράδυ της Τρίτης (12/10) ο Γιώργος Πυρπασόπουλος, ο οποίος φιλοξενήθηκε από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο πλατό του The 2Night Show.

Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση “Αξύριστα Πηγούνιαπου σκηνοθετεί ο Γιώργος Παλούμπης στο θέατρο “Μικρό Χορν”, μίλησε για τα επαγγελματικά του σχέδια αλλά και πώς ήταν ο ίδιος ως έφηβος, ενώ παρά το γεγονός ότι διατηρεί χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή, δεν δίστασε να αποκαλύψει πως είναι ερωτευμένος και μάλιστα θέλει να αποκτήσει τη δική του οικογένεια.

“Η ευτυχία είναι νομίζω τρία, τέσσερα βασικά πράγματα, δηλαδή, να είσαι καλά, να μην έχεις άγχη και σκοτούρες στο κεφάλι σου, οι δικοί σου άνθρωποι και να έχεις μια ισορροπία και ηρεμία στη ζωή σου”, δήλωσε κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στο late night show του ΑΝΤ1, ενώ όταν ερωτήθηκε αν ψάχνει να βρει τον άνθρωπο της ζωής του, ο ίδιος απάντησε: “Τον έχουμε τον άνθρωπο, έχουμε τον καλύτερο άνθρωπο. Αν με ρωτήσεις αν είμαι ερωτευμένος είμαι φουλ θα πω. Είμαστε έτοιμοι”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα