Γιώργος Σαμπάνης: Τι λέει για το περιστατικό στη Σάμο – “Θα έχανα τη φωνή μου”

Διαβάζεται σε 2'
sabanis
Γιώργος Σαμπάνης glomex

Για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πριν λίγα χρόνια μίλησε ο τραγουδιστής Γιώργος Σαμπάνης. Η ενόχληση για τις φήμες περί εγκυμοσύνης της συντρόφου του.

Ο Γιώργος Σαμπάνης βρέθηκε καλεσμένος στο “The 2Night Show” της Δευτέρας (11/12) με τον τραγουδιστή να ξεκαθαρίζει την αλήθεια γύρω από ψευδείς ειδήσεις που κατά καιρούς έχουν γραφτεί για εκείνον.

Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε αρχικά στις φήμες περί εγκυμοσύνης της συντρόφου του Ιωάννας Σαρρή, χαρακτηρίζοντάς πολύ άσχημο και δύσκολο, καθώς “σε παίρνουν τηλέφωνο οι γονείς σου και σου λένε ‘συγχαρητήρια εμείς γιατί δεν το μάθαμε;’. Και καλά οι γονείς; Οι παππούδες που είναι σε πιο προχωρημένη ηλικία και περιμένουν να κάνεις ένα παιδί, εκεί τι λες;”.

Θέλησε μάλιστα να ξεκαθαρίσει την αλήθεια και γύρω από ένα παλαιότερο περιστατικό που σημειώθηκε στη Σάμο, όταν για λόγους υγείας αναγκάστηκε να ακυρώσει συναυλία του.

Είχα ακυρώσει τη συναυλία εκείνη τη μέρα γιατί έπαθα αιμάτωμα στον λαιμό και όταν παθαίνεις αιμάτωμα και τραγουδήσεις πέντε λεπτά παραπάνω μπορεί να χάσεις τη φωνή σου και αναγκάστηκα να πληρώσω τα πάντα εγώ και να τα ακυρώσω”, είπε ο τραγουδιστής, σχολιάζοντας πως τότε είχαν γραφτεί διάφορα ακόμα και το ότι είχε πιει και δεν ήταν σε θέση να τραγουδήσει.

Ο ίδιος τόνισε ότι συνήθως δεν απαντάει, “όμως αυτό ήταν προσβλητικό για τον επιχειρηματία γιατί όταν κάνεις χίλιες συναυλίες και σε μία συναυλία παθαίνεις αυτό, αυτός είναι ο πιο άτυχος γιατί είχε πληρώσει πολλά λεφτά […] Δεν ξέρω τι έπαθα αλλά πάνω σε ένα ‘πάμε’, αίμα στη φωνή… Αρχικά δεν μπορείς να τραγουδήσεις, αυτό που θα ακούσει ο κόσμος είναι αστείο, αλλά αν συνεχίσεις να τραγουδάς με αίμα στις χορδές, τελείωσες“.

Δείτε όσα είπε ο Γιώργος Σαμπάνης:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα