Γιώργος Θεοφάνους για πόλεμο στην Κύπρο: “Μού έχει μείνει αυτό από τους βομβαρδισμούς”

Γιώργος Θεοφάνους για πόλεμο στην Κύπρο: “Μού έχει μείνει αυτό από τους βομβαρδισμούς”
Γιώργος Θεοφάνους glomex

Η εξομολόγηση του Γιώργου Θεοφάνους στον Θέμη Γεωργαντά για τον πόλεμο στην Κύπρο και τους βομβαρδισμούς που ακόμα δεν μπορεί να ξεπεράσει.

Για τη φρίκη του πολέμου το οποίο αντίκρυσε σε ηλικία μόλις 6 ετών στην Κύπρο, αλλά και για τους λόγους που αρνείται να επισκεφθεί με τα παιδιά του τα Κατεχόμενα, μίλησε στον Θέμη Γεωργαντά ο Γιώργος Θεοφάνους.

Σε μία εφ όλης της ύλης συνέντευξη, ο γνωστός μουσικοσυνθέτης εξομολογήθηκε πως παρά το γεγονός ότι όταν ξέσπασε ο πόλεμος εκείνος βρισκόταν στη νότια πλευρά, του έχει μείνει πολύ μέσα του, όπως είπε, καθώς στην άλλη πλευρά ήταν εγκλωβισμένη η αδερφή του.

Μου έχει μείνει πάρα πολύ μέσα μου ο πόλεμος, παρότι ήμουν στη νότια πλευρά όταν έγινε ο πόλεμος. Ίσως επειδή εγκλωβίστηκε η αδελφή μου στην άλλη πλευρά τις μέρες του πολέμου και έπρεπε να πάμε να την φέρουμε. Μπήκα στο αυτοκίνητο θυμάμαι με τον μπαμπά, ήταν περίεργο το συναίσθημα και δεν σου κρύβω ότι ακόμα, εάν ας πούμε οδηγώ και έχει καταιγίδα με μπουμπουνητά, αφήνω το τιμόνι και πιάνω τα αυτιά μου. Μού έχει μείνει αυτό από τους βομβαρδισμούς, δεν μπορώ καθόλου και δεν μου αρέσει καθόλου. Νιώθω πολύ περίεργα. Δεν μου ‘έφυγε’ ποτέ ο πόλεμος. Ήμουν και στην ηλικία των έξι χρονών που τα θυμάσαι όλα πια”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Θεοφάνους.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα