Γιούλικα Σκαφιδά: Έλυσε την “παρεξήγηση” και αποκάλυψε πως δεν είναι μονογονεϊκή οικογένεια

Διαβάζεται σε 2'
Γιούλικα Σκαφιδά
Γιούλικα Σκαφιδά Instagram@ant1tv

Τα πράγματα στη θέση τους σχετικά με το αν μεγαλώνει ή όχι μόνη της το παιδί της έβαλε η Γιούλικα Σκαφιδά.

Η Γιούλικα Σκαφιδά βρέθηκε καλεσμένη στο “The 2Night Show” της Τρίτης (22/10) και μεταξύ άλλων κλήθηκε να ξεκαθαρίσει ποιο είναι το δικό της σχήμα οικογένειας.

Απαντώντας σε ερώτηση του παρουσιαστή πώς έχει προκύψει ότι μεγαλώνει μόνη της το παιδί της, η γνωστή ηθοποιός θέλησε να λύσει την παρεξήγηση, ξεκαθαρίζοντας πως “δεν είμαστε μονογονεϊκή οικογένεια και δεν μεγαλώνω μόνη μου το παιδί μου“.

“Όλο αυτό ξεκίνησε όταν πήγα σε μία εκπομπή και πριν με ρωτήσουν οτιδήποτε άρχισαν να μου μιλάνε για τη σημασία και τη γενναιότητα των μαμάδων που μεγαλώνουν μόνες τους το παιδί τους και επειδή εκείνη την ώρα ήμουν στον αέρα, η εκπομπή ήταν ζωντανή, δεν μπόρεσα να πω τίποτα. Και μετά είπα ότι αυτό δεν είναι ωραίο, είναι άδικο, γιατί δεν είμαι μόνη μου, οπότε θέλησα να τακτοποιήσω τα πράγματα και να τα βάλω στη θέση τους”, δήλωσε αρχικά η ίδια, εκφράζοντας τον θαυμασμό της για όσες μαμάδες το κάνουν.

Η Γιούλικα Σκαφιδά ανέφερε στη συνέχεια πως δεν είναι επιθυμία της να προβάλλει την προσωπική της ζωή, σχολιάζοντας πως “δεν θέλω επειδή είμαι κρυψίνους, δεν θέλω γιατί νιώθω ότι δεν υπάρχει λόγος. Γιατί αν δούλευα στην τράπεζα, δεν θα χρειαζόταν να πω κάτι“.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα