Γκουίνεθ Πάλτροου: Αρνείται ότι χτύπησε και εγκατέλειψε σκιέρ – Συνεχίζεται η δίκη της

Γκουίνεθ Πάλτροου: Αρνείται ότι χτύπησε και εγκατέλειψε σκιέρ – Συνεχίζεται η δίκη της
Γκουίνεθ Πάλτροου 2023 Rick Bowmer, Pool/AP Photo

Η Γκουίνεθ Πάλτροου αρνήθηκε στο δικαστήριο την κατηγορία της αμέλειας και της εγκατάλειψης αναφορικά με ατύχημα που φέρεται να προκάλεσε σε συνταξιούχο γιατρό ενώ έκανε σκι το 2016 στη Γιούτα.

Συνεχίστηκε με την κατάθεσή της η δίκη της Γκουίνεθ Πάλτροου (Gwyneth Paltrow), η οποία κατηγορείται για αμέλεια και εγκατάλειψη αναφορικά με ατύχημα που φέρεται να προκάλεσε η ίδια στον συνταξιούχο γιατρό Τέρι Σάντερσον (Terry Sanderson) ενώ έκανε σκι το 2016 στη Γιούτα, σε ένα από τα πιο πολυτελή χιονοδρομικά κέντρα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η διάσημη ηθοποιός αρνήθηκε τις κατηγορίες και στην κατάθεσή της, η οποία διήρκεσε δύο ώρες ανέφερε ότι ο άνδρας έπεσε πάνω της ενώ εκείνη κατέβαινε την πλαγιά και την άφησε να νιώθει “πληγωμένη και παραβιασμένη”.

“Υπήρχε ένα σώμα που με πίεζε και ένας πολύ περίεργος θόρυβος γρυλίσματος”, είπε χαρακτηριστικά περιγράφοντας πώς ο κύριος Σάντερσον φέρεται να έπεσε πάνω της σε μια πλαγιά για αρχάριους στο Deer Valley τον Φεβρουάριο του 2016. “Προσπαθούσα να καταλάβω τι συνέβαινε. Σκέφτηκα, “είναι φάρσα; Προσπαθεί κάποιος να κάνει κάτι διεστραμμένο;”, κατέθεσε στο δικαστήριο, διευκρινίζοντας πως δεν κατηγορεί τον Σάντερσον για σεξουαλική επίθεση.

Στη συνέχεια η ίδια ζήτησε συγγνώνη που ούρλιαξε και τον έβρισε μετά το χτύπημα, εξηγώντας πως “μετά από ένα τέτοιο περιστατικό, όταν αισθάνεσαι πληγωμένος και παραβιασμένος, δυστυχώς η αδρεναλίνη μπορεί να κυριαρχήσει, αλλά και το συναίσθημα”.

Ωστόσο, αρνήθηκε ότι τα παιδιά της τής αποσπούσαν την προσοχή καθώς έκανε σκι στο πολυτελές θέρετρο Park City όπως επίσης και ότι είχε ποτέ “επικίνδυνη συμπεριφορά” σε πίστα σκι. “Έκανα σκι και κοιτούσα ευθεία μπροστά μου την πίστα, όπως εσείς”, είπε η ίδια.

Η νομική ομάδα του Σάντερσον προσπάθησε να υπονομεύσει την αξιοπιστία της ηθοποιού, η οποία απάντησε με αγωγή ζητώντας “συμβολική αποζημίωση” ύψους ενός δολαρίου εκτός των δικαστικών εξόδων λέγοντας ότι στην πραγματικότητα αυτός ήταν που τη χτύπησε και τον κατηγορεί ότι εκμεταλλεύεται τη “διασημότητα και τον πλούτο” της.

Επίσης, ζήτησαν να μάθουν από την ηθοποιό γιατί δεν ρώτησε η ίδια τον 76χρονο αν ήταν καλά μετά τη σύγκρουση, με την Πάλτροου να απαντά πως ήταν πολύ θυμωμένη για το περιστατικό και πως ο εκπαιδευτής της στο σκι έλεγξε ο ίδιος τον άνδρα, ο οποίος είπε πως ήταν καλά.

Δεν προκάλεσα το ατύχημα, επομένως δεν μπορώ να φταίω για οτιδήποτε του συνέβη στη συνέχεια“, είπε η κ. Πάλτροου.

Η δίκη της Γκουίνεθ Πάλτρου αναμένεται να συνεχιστεί τη Δευτέρα (27/03) οπότε και θα καταθέσει ο 76χρονος Τέρι Σάντερσον.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα