H Kim Kardashian αλα Μέριλιν Μονρόε με animal-print μπικίνι

Διαβάζεται σε 2'
Κιμ Καρντάσιαν
Κιμ Καρντάσιαν Instagram@kimkardashian

H Kim Kardashian έκανε με τρεις αναρτήσεις της το Instagram να παραληρεί. Η επική μεταμόρφωση με αναφορές στη θρυλική ξανθιά του Χόλιγουντ.

Σε mood Μέριλιν Μονρόε μπήκε για άλλη μια φορά η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian), μαγνητίζοντας για ακόμη μια φορά τα βλέμματα και κάνοντας τους fans της να παραληρούν.

Αν και η 43χρονη reality star δεν διευκρίνισε αν οι κυρίως ασπρόμαυρες φωτογραφίες, τις οποίες μοιράστηκε με τρεις αναρτήσεις της στον λογαριασμό της στο Instagram, είναι από κάποια φωτογράφιση για το εξώφυλλο περιοδικού ή στο πλαίσιο συνεργασίας της με γνωστό οίκο μόδας, έκανε τους πάντες να μιλάνε για εκείνη βλέποντάς την με ένα μικροσκοπικό animal-print μπικίνι και πλατινέ μαλλιά που θύμιζαν πολύ Μέριλιν Μονρόε.

Το ίδιο φυσικά παρατήρησαν και οι διαδικτυακοί της φίλοι και θαυμαστές της, διαπιστώνοντας την αναφορά στην εμβληματική ξανθιά του Χόλιγουντ, με το μοντέλο Winnie Harlow να σχολιάζει χαρακτηριστικά: “Δηλαδή… μου λέτε ότι αυτή δεν είναι η Μέριλιν Μονρόε;”.

“Monroe Style elegance & sexy”, σχολίασε ένας χρήστης, ενώ ένα άλλο την χαρακτήρισε “icon”.

Αυτή πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που η Καρντάσιαν αποτίει φόρο τιμής στη Μέριλιν Μονρόε, καθώς ποιος μπορεί να ξεχάσει την εμφάνισή της στο Met Gala του 2022, όπου είχε εμφανιστεί με το ίδιο φόρεμα της ηθοποιού όταν εκείνη ευχόταν “Χρόνια Πολλά” στον τότε πρόεδρο της Αμερικής J F. Kennedy.

Οι αναρτήσεις της Κιμ Καρντάσιαν:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα