H κόρη των Angelina Jolie και Brad Pitt, Shiloh, αλλάζει το όνομά της

Διαβάζεται σε 3'
Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ
Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ AP

Η κόρη των Angelina Jolie και Brad Pitt έγινε 18 και αποφάσισε να βγάλει το επώνυμο του πατέρα της από το δικό της και να λέγεται πια Shiloh Jolie

Να αποχωριστεί το επώνυμο του πατέρα της αποφάσισε η κόρη των Angelina Jolie και Brad Pitt Shiloh Jolie-Pitt, η οποία κατέθεσε αίτηση σε δικαστήριο του Λος Άντζελες για να διαγράψει το Pitt από το όνομά της.

Η κόρη των σταρ του Χόλιγουντ προέβη σε νομικές ενέργειες για να κάνει το όνομά της Shiloh Jolie στις 27 Μαΐου, την ημερομηνία των 18ων γενεθλίων της.

Η Angelina Jolie κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Brad Pitt τον Σεπτέμβριο του 2016, αλλά οι λεπτομέρειες του χωρισμού τους δεν έχουν οριστικοποιηθεί και δεν έχει επιτευχθεί ακόμη συμφωνία διακανονισμού.

Το ζευγάρι εμπλέκεται επίσης επί του παρόντος σε μια νομική διαμάχη για το Chateau Miraval, ένα γαλλικό οινοποιείο που αγόρασαν μαζί.

Η Shiloh είναι το τρίτο μικρότερο από τα έξι παιδιά του πρώην ζευγαριού, αλλά όχι το πρώτο από τα αδέλφια της που επιδιώκει να απομακρυνθεί από το όνομα Pitt.

Νωρίτερα φέτος, η 15χρονη αδελφή της Vivienne άφησε εκτός το επώνυμο του πατέρα τους στην καταχώρησή της σε ένα πρόγραμμα Playbill για μια παραγωγή του έργου The Outsiders στο Broadway.

Και σε ένα βίντεο του 2023, η μεγαλύτερη κόρη Zahara φαίνεται και ακούγεται να συστήνεται ως Zahara Marley Jolie, κατά την ένταξή της στην αδελφότητα Alpha Kappa Alpha στο Spelman College.

Ωστόσο, η Shiloh, η οποία είναι η ηθοποιός που έδωσε τη φωνή της στην ταινία κινουμένων σχεδίων Kung Fu Panda 3, είναι η πρώτη από τα αδέλφια που κατέθεσε επίσημη αίτηση για νομική αλλαγή ονόματος.

Το νομικό αυτό αίτημα έρχεται εν μέσω εξελίξεων στη μάχη για το διαζύγιο μεταξύ των γονιών της, οι οποίοι παντρεύτηκαν τον Αύγουστο του 2014.

Η Jolie κατέθεσε αίτηση διαζυγίου μετά από ένα περιστατικό το 2016, στο οποίο λέει ότι ο Pitt την άρπαξε από το κεφάλι και επιτέθηκε σε δύο από τα παιδιά τους σε ένα αεροπλάνο ενώ παράλληλα δέχτηκαν λεκτική κακοποίηση και τους περιέλουσε με αλκοόλ κατά τη διάρκεια της πτήσης από τη Γαλλία στο Λος Άντζελες. Εκείνος από την πλευρά του, αρνείται τους ισχυρισμούς.

Το ζευγάρι είχε εμπλακεί σε μια διαμάχη για την επιμέλεια που είχε ως αποτέλεσμα ο Pitt να λάβει την κοινή επιμέλεια το 2021. Οι δύο ηθοποιοί έχουν επίσης καταθέσει αγωγές ο ένας εναντίον του άλλου.

Οι διαφωνίες μεταξύ των δύο περιλαμβάνουν διαφωνίες σχετικά με την ιδιοκτησία και τις κοινές τους επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένου του Château Miraval.

Τον Φεβρουάριο του 2022, ο Pitt μήνυσε την Jolie και την εταιρεία της, Nouvel, επειδή φέρεται να πούλησε το μερίδιό της στο οινοποιείο χωρίς την υποτιθέμενη συμφωνημένη συγκατάθεσή του.

Τα νομικά έγγραφα υποστήριζαν ότι η Jolie «επεδίωξε να προκαλέσει ζημιά» στον πρώην σύζυγό της όταν πούλησε το μερίδιό της στον αμπελώνα που τους ανήκε από κοινού σε έναν Ρώσο ολιγάρχη.

Στις 4 Απριλίου 2024, η νομική ομάδα της Jolie κατέθεσε αίτηση με την οποία ζητούσε να δοθεί στη δημοσιότητα η επικοινωνία, λέγοντας ότι θα «αποδείκνυε» ότι ο Pitt δεν της επέτρεπε να του πουλήσει το μερίδιό της στο Château Miraval, εκτός αν συμφωνούσε σε μια «εκτεταμένη» συμφωνία μη αποκάλυψης.

Ο Pitt είναι αντιμέτωπος με αγωγή για τους ισχυρισμούς ότι εκατομμύρια δολάρια από τη χρηματοδότηση του Château Miraval χρησιμοποιήθηκαν για προσωπικά του σχέδια.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα