H Σελίν Ντιόν “δεν εγκρίνει” τη χρήση τραγουδιών της από τον Τραμπ

Διαβάζεται σε 2'
H Σελίν Ντιόν “δεν εγκρίνει” τη χρήση τραγουδιών της από τον Τραμπ
Celine Dion AP Photo

Η τραγουδίστρια Σελίν Ντιόν εξέδωσε μια δήλωση, με την οποία επέκρινε την εκστρατεία του Ντόναλντ Τράμπ για τη «μη εξουσιοδοτημένη» χρήση της μουσικής της, σε πρόσφατη συγκέντρωση.

Το Σάββατο (10/8) η πολυαγαπημένη τραγουδίστρια Σελίν Ντιόν έκανε ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στην πλατφόρμα X, επικρίνοντας την προεκλογική εκστρατεία του Ντόναλντ Τραμπ για τη «μη εξουσιοδοτημένη» χρήση ενός κλιπ μιας από τις επιτυχίες της, σε εκδήλωση για την προεκλογική του καμπάνια.

Η καμπάνια του Τραμπ έπαιξε το «My Heart Will Go On» της Ντιόν σε πολλές συγκεντρώσεις κατά τη διάρκεια του 2023 και του 2024, αν και η δήλωση της τραγουδίστριας ανέφερε ότι η ίδια και η ομάδα της είχαν μόλις πρόσφατα συνειδητοποιήσει τη χρήση του.

Να σημειωθεί ότι η ανάρτηση αναφερόταν και στην επιλογή του συγκεκριμένου τραγουδιού με έναν επικριτικό και ειρωνικό τόνο. «Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται αυτή η χρήση και η Σελίν Ντιόν δεν υποστηρίζει αυτήν ή οποιαδήποτε παρόμοια χρήση. … Και αλήθεια, ΑΥΤΟ το τραγούδι;»

Το “My Heart Will Go On” είναι μια ρομαντική μπαλάντα που χρησίμευσε ως το τραγούδι για το “Titanic” του Τζέιμς Κάμερον. Κυκλοφόρησε το 1997 και είναι ένα από τα τραγούδια με τις μεγαλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών.

Πριν την Ντιόν πολλοί ακόμα καλλιτέχνες όπως η Rihanna, οι Rolling Stones, ο Ozzy Osbourne και οι Queen είχαν αντιταχθεί στις προεδρικές εκστρατείες του Ντόναλντ Τραμπ, κατά τις οποίες χρησιμοποιούνταν η μουσική τους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα