H Sofia Vergara έγινε 52 και ήταν “φωτιά” στα κίτρινα

Διαβάζεται σε 2'
Η Sofia Vergara
Η Sofia Vergara Instagram@sofiavergara

Τα 52α της γενέθλια γιόρτασε η Sofia Vergara και γέμισε το Instagram τούρτες, λουλούδια και sexiness.

Γενέθλια είχε η Sofia Vergara η οποία έκλεισε τα 52 και το γιόρτασε με κάθε επισημότητα.

Η Κολομβιανή σταρ πέρασε την ξεχωριστή αυτή ημέρα παρέα με λίγους και αγαπημένους φίλους και αφιέρωσε στα γενέθλιά της αρκετά ποστ, τα οποία ανάρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram.

Φορώντας ένα κίτρινο εφαρμοστό φόρεμα και έχοντας μπροστά της μία ασορτί κίτρινη τούρτα, ευχαρίστησε διαδικτυακούς φίλους και μη για τις ευχές που δέχθηκε για τα γενέθλιά της, ενώ το ένα βίντεο διαδεχόταν το άλλο στο σερί γενέθλιων αναρτήσεων που έκανε τις τελευταίες ώρες. Σε ένα από τα βίντεο μάλιστα ο νέος της σύντροφος Justin Saliman φαίνεται να κάθεται δίπλα της, ενώ το ζευγάρι έβγαλε μια κοινή φωτογραφία.

Η Sofia Vergara γιορτάζει τα 52α της γενέθλια
Η Sofia Vergara γιορτάζει τα 52α της γενέθλια Instagram@sofiavergara

Η ηθοποιός και ο ορθοπεδικός χειρουργός είναι αχώριστοι από τότε που ξεκίνησαν οι φήμες για μεταξύ τους ειδύλλιο, ενώ στενή πηγή από το περιβάλον της μιλώντας στο περιοδικό ΟΚ! ανέφερε πως “έχει δηλώσει επίσημα την αγάπη της για εκείνον στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι θέλει να τον παντρευτεί – τσεκάρει όλα τα κουτάκια”.

Η ηθοποιός έσβησε δύο τούρτες, όπου η μία ήταν διακοσμημένη με φωτογραφία της, ενώ η άλλη ήταν σε κίτρινο χρώμα για να ταιριάζει με το στράπλες φόρεμά της.

Ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους ήταν και το μοντέλο και παρουσιάστρια Heidi Klum η οποία έστειλε και διαδικτυακά τις ευχές της δημοσιεύοντας φωτογραφίες από το dinner.

“Χρόνια πολλά, όμορφη, έξυπνη και κυρίως αστεία Sofia Vergara. Σε αγαπώ τόσο πολύ”, έγραψε η Klum.

Μεταξύ άλλων, η Sofia Vergara μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τις εντυπωσιακές ανθοδέσμες που έλαβε για τα γενέθλιά της και τις οποίες τοποθέτησε σε διάφορα σημεία του σπιτιού της, γράφοντας “Gracias“.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα