H Τζένιφερ Λόπεζ θέλει απλώς να χωρίσει τον Μπεν Άφλεκ

Διαβάζεται σε 2'
H Τζένιφερ Λόπεζ θέλει απλώς να χωρίσει τον Μπεν Άφλεκ
Jennifer Lopez, Ben Affleck AP Photo

Το διαζύγιο ανάμεσα στο πολυαγαπημένο ζευγάρι της showbiz, Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ, είναι πλέον γεγονός. Ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι δεν υπάρχει προγαμιαίο συμβόλαιο και η διαδικασία του διαζυγίου προχωρά χωρίς διακανονισμούς.

Η Τζένιφερ Λόπεζ  και ο Μπεν Άφλεκ επίσημα πλέον προχωρούν στις απαραίτητες ενέργειες για έκδοση διαζυγίου. Αυτό που αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, είναι η απουσία προγαμιαίου συμβολαίου και διακανονισμού στη διαδικασία του διαζυγίου.

Σύμφωνα με το TMZ, η Τζένιφερ Λόπεζ υπέβαλε νομικά έγγραφα την Τρίτη (20/8) στο Ανώτατο Δικαστήριο της Κομητείας του Λος Άντζελες, αλλά δεν κατατέθηκαν από δικηγόρο, τα κατέθεσε μόνη της. Να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη ημερομηνία έχει σημασία, καθώς σηματοδοτεί τη 2η επέτειο από τη μεγάλη, και πιο παραδοσιακή, γαμήλια τελετή που πραγματοποίησαν στη Τζόρτζια.

Παράλληλα, την προσοχή τραβάει ότι στα έγγραφα που κατέθεσε η Λόπεζ δεν υπάρχει προγαμιαίο συμβόλαιο, σύμφωνα με τις πληροφορίες του TMZ. Αυτό σημαίνει ότι όποια κέρδη έβγαλαν ο Άφλεκ και η Λόπεζ κατά τη διάρκεια των σχεδόν 2 ετών γάμου τους είναι κοινή περιουσία. Δεδομένου ότι δεν έχουν μαζί παιδιά, δεν υπάρχουν θέματα επιμέλειας.

Όσο αφορά, τα ζητήματα περιουσίας το πρώην ζευγάρι φαίνεται ότι δεν τα έχει ξεκαθαρίσει ακόμα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχουν θέσει προς πώληση το συζυγικό τους σπίτι στο Beverly Hills, ο Άφλεκ έχει αγοράσει καινούργιο στο Brentwood και η Τζένιφερ Λόπεζ είναι προς αναζήτηση νέου. Σύμφωνα με τις πηγές του TMZ, προσπαθούν να καταλήξουν σε μια διευθέτηση εδώ και μήνες, με τις συζητήσεις να γίνονται ολοένα και πιο σκληρές.

Το περίεργο βέβαια σε όλα αυτά, είναι το γεγονός ότι κατατέθηκε διαζύγιο χωρίς να έχουν διευθετηθεί τα περιουσιακά και οικονομικά ζητήματα. Αυτό συνέβη από μεριάς της Jlo καθώς, παρόλο που νομικά δεν έχει σημασία ποιος καταθέτει πρώτος, έχει μεγάλη βαρύτητα σε ό,τι αφορά ζητήματα δημοσιότητας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα