Η “άδεια” που έδωσε η Beyoncé στην Κάμαλα Χάρις

Διαβάζεται σε 2'
Beyoncé
Beyoncé Instagram@beyonce

Υπό τις… ευλογίες της Beyoncé η προεκλογική εκστρατεία της αντιπροέδρου Κάμαλα Χάρις, η οποία διεκδικεί την προεδρία στις αμερικανικές εκλογές του Νοεμβρίου.

Δυναμική είσοδο έκανε η Κάμαλα Χάρις κατά την πρώτη της επίσημη επίσκεψη στα κεντρικά γραφεία της προεκλογικής της εκστρατείας το βράδυ της Δευτέρας, με τη Μπιγιονσέ (Beyoncé) να βρίσκεται “παρούσα” με έναν τρόπο.

Όπως αποκάλυψε το CNN, η ομάδα της υποψήφιας του δημοκρατικού κόμματος στις προεδρικές εκλογές της 5ης Νοεμβρίου μετά την αποχώρηση του προέδρου Τζο Μπάιντεν από την κούρσα, πήρε την έγκριση των εκπροσώπων της διάσημης σταρ για να χρησιμοποιήσει το τραγούδι της “Freedom” κατά τη διάρκεια της προεκλογικής της εκστρατείας.

Η Μπιγιονσέ, η οποία είναι γνωστή για τη διατήρηση αυστηρών κατευθυντήριων γραμμών αδειοδότησης όσον αφορά τη μουσική της, έδωσε εύκολα έγκριση στην καμπάνια της Χάρις όταν ζήτησαν την άδεια να χρησιμοποιήσουν το συγκεκριμένο τραγούδι.

Αν και η Beyoncé δεν έχει υποστηρίξει επίσημα τη Χάρις την ημέρα που ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν ανακοίνωσε ότι δεν θα διεκδικήσει δεύτερη θητεία, η παραχώρηση της άδειας να χρησιμοποιήσει το “Freedom” ως προεκλογικό τραγούδι δείχνει ότι η Κάμαλα Χάρις έχει την υποστήριξη της σούπερ σταρ.

Εκείνη όμως που υποστήριξε δημόσια τη Χάρις ήταν η μητέρα της Μπιγιονσέ, Τίνα Νόουλς, η οποία δημοσιεύοντας μία κοινή τους φωτογραφία στο Instagram έγραψε: “Καινούργια, νεανική, αιχμηρή… ενέργεια !!!! Αφήνοντας στην άκρη τον προσωπικό εγωισμό, τη δύναμη και τη φήμη. Αυτός είναι ο ορισμός ενός μεγάλου ηγέτη. Σας ευχαριστώ, Πρόεδρε Μπάιντεν για την υπηρεσία σας και την ηγεσία σας. Κάμαλα Χάρις για Πρόεδρος, πάμε“.

Όπως αναφέρει το CNN, η Μπιγιονσέ έχει κατά το παρελθόν στηρίξει ανοιχτά υποψήφιους των Δημοκρατικών. Το 2013, τραγούδησε τον εθνικό ύμνο στην ορκωμοσία του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα. Το 2016, η Μπιγιονσέ και ο σύζυγός της Jay-Z ήταν επικεφαλής μιας προεκλογικής συναυλίας για τη Χίλαρι Κλίντον στο Κλίβελαντ του Οχάιο, με τους χορευτές της ντυμένους με μπλε παντελόνια για να τιμήσουν τη γυναίκα που θα μπορούσε να γίνει η πρώτη γυναίκα πρόεδρος.

Ακούστε το Freedom:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα