Η Adele επιβεβαιώνει τον αρραβώνα της με τον Rich Paul και δείχνει το δαχτυλίδι στους θαυμαστές της

Διαβάζεται σε 2'
H Adele και ο Rich Paul
H Adele και ο Rich Paul AP Photo/Marcio Jose Sanchez

Η Adele επιβεβαιώνει τον αρραβώνα της με τον Rich Paul. “Παντρεύομαι” είπε στους θαυμαστές της και τους έδειξε το δαχτυλίδι την ώρα της συναυλίας της στο Μόναχο.

Η Adele επιβεβαίωσε τον αρραβώνα της με τον Rich Paul, ανακοινώνοντας στους θαυμαστές της ότι «παντρεύεται», κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στο Μόναχο την Παρασκευή. Η 36χρονη τραγουδίστρια έδειξε το διαμαντένιο δαχτυλίδι της ενώ απευθυνόταν στο κοινό στο στάδιο των 80.000 θέσεων.

Η Adele και ο ιδρυτής της Klutch Sports Group, που είναι μαζί από το 2021, σύμφωνα με την Daily Mail αρραβωνιάστηκαν μυστικά τον περασμένο μήνα, αφού εκείνος της έκανε πρόταση στο Τότεναμ του Βόρειου Λονδίνου, την ιδιαίτερη πατρίδα της τραγουδίστριας.

Απαντώντας σε ένα πανό στο κοινό που έγραφε «Θα με παντρευτείς;», η Adele απάντησε: «Δεν μπορώ να σε παντρευτώ γιατί ήδη παντρεύομαι!».

Η τραγουδίστρια είχε δώσει κάποιες κρυφές ενδείξεις για τον αρραβώνα της το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, όταν ξεκίνησε τις συναυλίες της στο Μόναχο, αφήνοντας το κοινό να αναρωτιέται για την προσωπική της ζωή.

Παρά τις φήμες που κυκλοφορούσαν εδώ και μήνες ότι το ζευγάρι είχε ήδη παντρευτεί, πλεόν επιβεβαιώθηκε ότι ο Rich έκανε την πρόταση γάμου στην Adele κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στο Τότεναμ.

Η Adele και ο Rich Paul έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση ως ζευγάρι τον Ιούλιο του 2021, σε έναν αγώνα NBA, ενώ η τραγουδίστρια ήταν παντρεμένη στο παρελθόν με τον επιχειρηματία Simon Konecki, με τον οποίο έχει έναν 11χρονο γιο, τον Angelo.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα