Η Anna Kendrick περιγράφει πώς διέφυγε από την επταετή κακοποιητική σχέση της

Διαβάζεται σε 2'
Anna Kendrick
Anna Kendrick AP Photo Chris Pizzello

Αποκαλυπτική η Anna Kendrick η οποία μίλησε ανοιχτά για προηγούμενη, κακοποιητική σχέση της και πώς κατάφερε να διαφύγει από αυτή.

Η Anna Kendrick έβαλε στην άκρη κάθε φραγμό που μπορεί να ένιωθε και μίλησε ανοιχτά για την κακοποιητική σχέση που διατηρούσε επί επτά ολόκληρα χρόνια με πρώην σύντροφό της.

Στο πλαίσιο συμμετοχής της σε podcast του εξωτερικού, η γνωστή ηθοποιός ξεκίνησε από τα βασικά, αποκαλύπτοντας πόσο δύσκολο της ήταν σε πρώτη φάση να αναγνωρίσει ότι βρισκόταν σε κακοποιητική σχέση.

“Διάβαζα όλα τα άρθρα και έλεγα: ‘Αυτό δεν μοιάζει… όπως, κάποια από αυτά μοιάζουν με το πώς τα περιγράφουν, αλλά όχι εντελώς’. Ήταν σαν να γύρισε ο διακόπτης εν μια νυκτί… και διήρκησε περίπου ένα χρόνο”, δήλωσε αρχικά η Anna Kendrick στο podcast “Call Her Daddy”.

Η ηθοποιός, η οποία δεν αποκάλυψε το όνομα του πρώην συντρόφου της, αρχικά υπέθεσε ότι εκείνη ήταν η αιτία των προβλημάτων της σχέσης τους. Ωστόσο, τελικά συνειδητοποίησε ότι εκείνος ήταν το πρόβλημα στη σχέση τους.

Είχα τόση αγάπη και εμπιστοσύνη γι’ αυτό το άτομο, οπότε σκέφτηκα ότι έπρεπε να είμαι εγώ. Όπως, αν ένας από εμάς είναι τρελός, πρέπει να είμαι εγώ. Έτσι, ήταν πολύ, πολύ δύσκολο να πω, ‘Όχι, νομίζω ότι είναι αυτός. Νομίζω ότι αυτό είναι δικό του πρόβλημα’. Γύρισα τη ζωή μου εντελώς ανάποδα προσπαθώντας να διορθώσω ό,τι δεν πήγαινε καλά με μένα”, πρόσθεσε η Anna Kendrick.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα