Η Αντζελίνα Τζολί αποκάλυψε γιατί απέχει από την εντατική εργασία

Διαβάζεται σε 2'
Η Αντζελίνα Τζολί αποκάλυψε γιατί απέχει από την εντατική εργασία
H Αντζελίνα Τζολί, στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Κινηματογράφου στη Ρώμη, τον Οκτώβριο του 2021. AP Photo Domenico Stinellis

Η Αντζελίνα Τζολί ενημέρωσε πως βρίσκεται ακόμα στη διαδικασία ανακάλυψης πτυχών του εαυτού τους, στη συνέντευξη που εξήγησε γιατί δεν τη βλέπουμε σε πολλές δουλειές.

Η Αντζελίνα Τζολί δεν ασχολείτο ιδιαίτερα με την τέχνη της τα τελευταία χρόνια, με την τελευταία δουλειά της να είναι το Eternals του 2021. Ήταν και η 9η σε μια δεκαετία που είχε και σεζόν χωρίς δραστηριότητα.

Σε συνέντευξη της στη Vogue τη ρώτησαν σχετικά.

Απάντησε πως «αισθάνομαι λίγο πεσμένη αυτές τις μέρες. Δεν νιώθω ότι είμαι ο εαυτός μου για μια δεκαετία, κατά κάποιον τρόπο». Της ζήτησαν να εξηγήσει τους λόγους. Αρκέστηκε στο «δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι άρχισα να κάνω λιγότερες κινηματογραφικές δουλειές πριν επτά χρόνια. Επέλεγα εκείνες που δεν απαιτούσαν μεγάλα χρονικά διαστήματα για γυρίσματα».

«Είχαμε πολλές θεραπείες να κάνουμε. Ακόμα και σήμερα δεν έχουμε βρει πλήρως τα πατήματα μας, ως οικογένεια».

Ουδόλως συμπτωματικά, χώρισε με τον Μπραντ Πιτ το 2016, όταν άρχισαν οι δικαστικοί τους αγώνες που δεν έχουν ολοκληρωθεί μέχρι σήμερα.

Όπως είπε η σταρ του Χόλιγουντ, δημιούργησε το Atelier Jolie (στούντιο μόδας που εστιάζεις τη βιωσιμότητα και την εξέλιξη νέων σχεδιαστών) είναι μέρος αυτής της θεραπευτικής της διαδικασίας. «Είναι θεραπευτικό για εμένα, να εργάζομαι σε έναν δημιουργικό χώρο με ανθρώπους που εμπιστεύομαι και να μπορώ έτσι, να ανακαλύπτω ξανά τον εαυτό μου. Ελπίζω να αλλάξω πολλές πτυχές της ζωής μου».

Στα 48 της λέει πως πιστεύει ότι οι άνθρωποι την αντιλαμβάνονται με βάση τα ρούχα που φοράει, χωρίς εκείνη να έχει καταλάβει πλήρως το στιλ της. Την ενδιαφέρει να δείχνει soft, αφού πληρώθηκε στο παρελθόν.

«Μερικές φορές ο τρόπος που ντύνεσαι περνάει το μήνυμα ‘μην τα βάζεις μαζί μου, έχω την πανοπλία μου. Θέλω μια γυναίκα να μπορεί να νιώθει αρκετά ασφαλής, ώστε να μπορεί να δείχνει πιο ευαίσθητη».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα