Η Αθηνά Οικονομάκου πόζαρε με τη φανέλα Μπρούνο Τσερέλα στην Ιταλία

Διαβάζεται σε 2'
Η Αθηνά Οικονομάκου πόζαρε με τη φανέλα Μπρούνο Τσερέλα στην Ιταλία

Οι αναρτήσεις της Αθηνάς Οικονομάκου από την Ιταλία με τη φανέλα του μπασκετμπολίστα Μπρούνο Τσερέλα και τη μαμά του!

Με τη φανέλα του φημολογούμενου νέου συντρόφου της και Ιταλοαργεντινό μπασκετμπολίστα, Μπρούνο Τσερέλα, πόζαρε η ηθοποιός και επιχειρηματίας, Αθηνά Οικονομάκου, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η διάσημη ηθοποιός, η οποία ταξίδεψε στο Μιλάνο για να βρεθεί δίπλα στον Τσερέλα, ο οποίος “κρέμασε τα παπούτσια” του σε φιλανθρωπικό αγώνα, φωτογραφήθηκε και με τη μητέρα του μπασκετμπολίστα, γράφοντας “Team Cerella!!!”.

Η Αθηνά Οικονομάκου με τη φανέλα του μπασκετμπολίστα Μπρούνο Τσερέλα
Η Αθηνά Οικονομάκου με τη φανέλα του μπασκετμπολίστα Μπρούνο Τσερέλα Instagram

Υπενθυμίζεται ότι οι πρώτες φήμες για την Αθηνά Οικονομάκου και τον Ιταλοαργεντινό μπασκετμπολίστα ξεκίνησαν μετά τη συναυλία των Coldplay στο ΟΑΚΑ, όταν και ρεπορτάζ της εκπομπής του ΑΝΤ1 “Το Πρωινό” δημοσίευσε βίντεο, στο οποίο φαινόταν το ζευγάρι σε τρυφερή στιγμή.

Ποιος είναι ο Μπρούνο Τσερέλα

Ο Μπρούνο Τσερέλα έχει καταγωγή από την Μπάχια Μπλάνκα της Αργεντινής. Σε ηλικία 15 ετών απέκτησε ιταλική υπηκοότητα (σσ. λόγω του παππού του) και τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίζεται στην “Blu Basket 1971”, ομάδα της Α2 Ιταλίας.

Ωστόσο, όπως αναφέρει το SPORT 24, τα προηγούμενα έτη είχε καταγράψει μια αξιοσέβαστη πορεία στα ευρωπαϊκά παρκέ. Ο Τσερέλα πέρασε ένα μεγάλο μέρος της καριέρας του αγωνιζόμενος με την Αρμάνι Μιλάνο (2013-17), με την οποία κατέγραψε 54 συμμετοχές στην EuroLeague και πανηγύρισε ένα πρωτάθλημα (2014) και ένα Κύπελλο Ιταλίας (2016).

Τη σεζόν 2017-18 έπαιξε ως δανεικός στην Βενέτσια, στην οποία παρέμεινε τελικά μέχρι το 2022. Εκεί κατέκτησε το FIBA Europe Cup (2018) και έπαιξε 25 ματς στο EuroCup.

Ο Τσερέλα είναι συνιδρυτής του “Slums Dunk“. Πρόκειται για ένα φιλαπρόνθρωπικό τζεκτ το οποίο δραστηριοποιείται στην Κένια και τη Ζάμπια, με στόχο να βοηθήσει στην εκμάθηση μπάσκετ τα μη προνομιούχα παιδιά που μένουν στις φτωχογειτονιές (σσ. εξού και η λέξη slums).

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα