Η Cara Delevingne έκανε ερωτική εξομολόγηση στη σύντροφό της

Διαβάζεται σε 2'
Cara Delevingne
Cara Delevingne 2024 Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP

H Cara Delevingne γιορτάζει τη δεύτερη επέτειό της με τη σύντροφό της και μέσω social media έγραψε για εκείνη όσα ήθελε να της πει.

Η Κάρα Ντελεβίν (Cara Delevingne) είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει.

Το διάσημο μοντέλο με αφορμή τη δεύτερη επέτειό της σχέσης της με τη σύντροφό της και τραγουδίστρια Minke ανάρτησε μία σειρά από φωτογραφίες τους κάνοντάς της ερωτική εξομολόγηση για τα δύο αυτά χρόνια που είναι μαζί.

“Δύο μαγικά χρόνια μαζί σου και τόσες πολλές φωτογραφίες μας να φιλιόμαστε μπροστά σε διάφορα μέρη”, έγραψε η 31χρονη Ντελεβίν στη μακροσκελή ανάρτηση που έκανε στο Instagram.

“Αυτά τα δύο τελευταία χρόνια ήταν γεμάτα ζωή. Πολλές αλλαγές, ανάπτυξη, πόνος και κυρίως αγάπη και είμαι τόσο τυχερή που βρήκα τον τέλειο άνθρωπο για να πορευτώ μαζί του στα σκαμπανεβάσματα της ζωής. Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς εσένα”, συνέχισε το μοντέλο.

“Ξόδεψα τόσο καιρό ψάχνοντας για τον ‘συνεργό μου στο έγκλημα’, που δεν ήξερα ότι θα ήταν κάποιος με τον οποίο πήγαινα μαζί σχολείο (και για τον οποίο είχα baby gay crush). Στην υγειά πολλών ακόμη χρόνων που θα είμαστε οι εαυτοί μας”, έκλεισε το μήνυμά της η Κάρα Ντελεβίν, με το carousel ποστ να δείχνει κοινές αναμνήσεις του ευτυχισμένου ζευγαριού.

Η Ντελεβίν είναι ζευγάρι με την Minke, το πραγματικό όνομα της οποίας είναι Leah Mason, από τον Ιούνιο του 2022, και οι δυο τους εντοπίστηκαν για πρώτη φορά μαζί στο Πορτοφίνο της Ιταλίας.

Το μοντέλο αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι είναι πανσεξουαλική το 2020.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα