Η Cher αποσύρει την αίτηση για κηδεμονία του γιου της 

Διαβάζεται σε 3'
Cher
Cher 2024 Chris Pizzello/AP Photo

Αποσύρθηκε από τη διεκδίκηση της κηδεμονίας του 48χρονου γιου της, Elijah Blue Allman η Cher. Οι λόγοι.

Η Αμερικανίδα ποπ σταρ Σερ (Cher) απέσυρε την προσπάθειά της για να αποκτήσει τον νομικό έλεγχο των προσωπικών και οικονομικών υποθέσεων του γιου της, σύμφωνα με τους δικηγόρους του.

Η τραγουδίστρια υπέβαλε αίτηση για κηδεμονία τον περασμένο Δεκέμβριο, επικαλούμενη την υποτιθέμενη κατάχρηση ουσιών και τα προβλήματα ψυχικής υγείας του 48χρονου Ελάϊτζα Μπλου Άλμαν (Elijah Blue Allman).

Η δικηγορική εταιρεία Cage & Miles που εκπροσωπεί τον γιο της διάσημης τραγουδίστριας, σε δήλωσή της στο BBC ανέφερε ότι το αποτέλεσμα “επιτρέπει στα μέρη να επικεντρωθούν στην επούλωση και την ανοικοδόμηση του οικογενειακού τους δεσμού, μια διαδικασία που ξεκίνησε κατά τη διάρκεια της διαμεσολάβησης και συνεχίζεται σήμερα“.

Οι δικηγόροι της Σερ δήλωσαν κατά τη διάρκεια μιας σύντομης ακρόασης στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες την Παρασκευή ότι τα μέλη της οικογένειας κατέληξαν σε ιδιωτικό διακανονισμό, όπως αναφέρουν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Η απόρριψη της υπόθεσης έρχεται αφού η τραγουδίστρια και ο γιος της συμφώνησαν να διακόψουν τη δικαστική τους διαμάχη τον Μάιο για να προσπαθήσουν να επιλύσουν το θέμα ιδιωτικά, ανέφεραν τότε τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Όταν κατέθεσε για πρώτη φορά αίτηση για την κηδεμονία, η Σερ υποστήριξε ότι ο κ. Άλμαν ήταν “ουσιαστικά ανίκανος να διαχειριστεί τους οικονομικούς του πόρους”.

Πριν από το τέλος του 2023, ο γιος της τραγουδίστριας επρόκειτο να λάβει περιουσιακά στοιχεία από ένα καταπίστευμα – που είχε συσταθεί από τον εκλιπόντα πατέρα του, μουσικό Gregg Allman – βάσει του οποίου δικαιούνταν τακτικές πληρωμές.

Η 78χρονη Σερ είχε καταθέσει δύο αιτήσεις άμεσης προσωρινής κηδεμονίας, οι οποίες απορρίφθηκαν και οι δύο, αν και μια αίτηση για πιο μακροπρόθεσμη κηδεμονία δεν είχε επιλυθεί.

Στις δικαστικές καταθέσεις, οι δικηγόροι της Σερ δήλωσαν ότι η τραγουδίστρια “ανησυχούσε ότι τυχόν χρήματα που θα διανεμηθούν στον Ελάϊτζα θα δαπανηθούν αμέσως σε ναρκωτικά, αφήνοντας τον Ελάϊτζα χωρίς περιουσιακά στοιχεία για να φροντίσει τον εαυτό του και θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή του”.

Η κατάθεση ανέφερε επίσης ότι “η Σερ εργάστηκε ακούραστα για να βάλει τον γιο της σε θεραπεία και να του προσφέρει τη βοήθεια που χρειάζεται”. Στο μεταξύ ο γιος της, δήλωσε ότι αφού πάλεψε με τον εθισμό και προηγούμενες κακές οικονομικές επιλογές, ήταν νηφάλιος και λάμβανε τακτική θεραπεία.

Απορρίπτοντας τις αιτήσεις για προσωρινή κηδεμονία, η δικαστής του Ανώτατου Δικαστηρίου του Λος Άντζελες Jessica Uzcategui δήλωσε ότι ο Άλμαν είχε αποδείξει ότι είχε “διαχειριστεί τα οικονομικά του” και ότι δεν έκανε χρήση ναρκωτικών, προσθέτοντας ότι η επιθυμία της σταρ για κηδεμονία προερχόταν από μία θέση ανησυχίας και η νομική της ομάδα επιχειρηματολογούσε με βάση υποθέσεις και “φόβους”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα