Η Christina Aguilera είναι η πιο σέξι “βασίλισσα” του Halloween

Διαβάζεται σε 2'
Christina Aguilera
Christina Aguilera Instagram@xtina

Λίγες ημέρες απομένουν για τον εορτασμό του Halloween και η Christina Aguilera έδειξε πως η “τρομακτική” γιορτή μπορεί να γίνει πολύ σέξι.

Σε ρυθμούς Halloween κινείται ο πλανήτης και από την Αμερική έως την Ευρώπη, μικροί και μεγάλοι, διάσημοι και μη, ανυπομονούν να γιορτάσουν την πιο… τρομακτική νύχτα του χρόνου που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 31 Οκτωβρίου και φέτος “πέφτει” την Πέμπτη.

Εκτός από τις σκαλισμένες κολοκύθες, τους “αραχνιασμένους” και spooky στολισμούς, πολλά είναι τα πάρτι Halloween που λαμβάνουν χώρα αυτές τις ημέρες και άνθρωποι όλων των ηλικιών συγκεντρώνονται φορώντας ευφάνταστες στολές και αναβιώνοντας παραδόσεις της ευρέως διαδεδομένης γιορτής, που κάθε χρόνο κατακτά όλο και μεγαλύτερο έδαφος.

Ανάμεσα στους celebrities που απολαμβάνουν τη συγκεκριμένη γιορτή είναι και η Κριστίνα Αγκιλέρα (Christina Aguilera), η οποία ανέβασε τη θερμοκρασία στα ύψη με την Halloween αμφίεσή της και την “trick or treat” ανάρτησή της στο Instagram.

Η διάσημη τραγουδίστρια μοιράστηκε με τους followers της αρκετές φωτογραφίες, στις οποίες απεικονίζεται να ποζάρει με ένα στενό πορτοκαλί φόρεμα μέσα στο σπίτι της και μπροστά στο Halloween “χριστουγεννιάτικο” δέντρο της, διακοσμημένο με κολοκύθες και σκελετούς.

Αρκετοί θαυμαστές αποθέωσαν την Αγκιλέρα για την κομψή και σέξι εμφάνισή της, ανακηρύσσοντάς την δίκαια “βασίλισσα του Halloween“, ενώ άλλοι δεν μπόρεσαν να μην παρατηρήσουν τη μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της.

Νωρίτερα φέτος, η τραγουδίστρια πυροδότησε φήμες ότι χρησιμοποιούσε το φάρμακο Ozempic για να χάσει βάρος, ωστόσο σε συνέντευξή της τον Αύγουστο ξεκαθάρισε πως “έχω πλέον μια ωριμότητα όπου απλά δεν δίνω δεκάρα για τη γνώμη σας. Πρέπει να είναι δική σας ευθύνη να καταλάβετε το χώρο σας. Η γνώμη των άλλων ανθρώπων για μένα δεν με αφορά”.

Η ανάρτηση της Christina Aguilera:

 

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα