Η Δανάη Μπάρκα έκανε το πιο σωστό σχόλιο για την επίθεση που δέχεται η Ματούλα Ζαμάνη

Διαβάζεται σε 3'
Η Δανάη Μπάρκα έκανε το πιο σωστό σχόλιο για την επίθεση που δέχεται η Ματούλα Ζαμάνη
Glomex

Η παρουσιάστρια Δανάη Μπάρκα τοποθετήθηκε στην εκπομπή της με αφορμή τα κακόβουλα σχόλια που δέχεται η Ματούλα Ζαμάνη τις τελευταίες ώρες στα social media και στις τηλεοπτικές εκπομπές.

Στην εκπομπή της η παρουσιάστρια Δανάη Μπάρκα, πήρε θέση υπέρ της Ματούλας Ζαμάνη, μετά την επίθεση που δέχεται η τραγουδίστρια τις τελευταίες ώρες στα social media με αφορμή ένα βίντεο από τη συναυλία της.

«Έχω αγάπη γενικά με την Ματούλα Ζαμάνη, πάω πάντα στις συναυλίες της. Πέρσι στο θέατρο Βράχων δεν ήθελα να φύγω από εκεί. Έχω μια μεγάλη αγάπη.

Γενικά τέτοιους ανθρώπους που σκορπίζουν φως, ανεμελιά, ελευθερία και τέχνη, είναι ωραίο να τους ακολουθούμε, να τους αγαπάμε και να τους βγάζουμε μπροστά, να τους μαθαίνουν όλοι και όσοι δεν τους ξέρουν, για τους ωραίους λόγους» είπε η Δανάη Μπάρκα.

Η τοποθέτηση της Δανάης Μπάρκα ήρθε στον απόηχο των αρνητικών και χυδαίων σχολίων που δέχθηκε η τραγουδίστρια για ένα βίντεο από το κλείσιμο της συναυλίας της στις 18 Σεπτεμβρίου, που, ενώ ερμήνευε το «Μιλώ για ‘σένα», έβγαλε το μπλουζάκι της και το έριξε στο κοινό.

Η κίνηση αυτή σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από τους χρήστες των social media, με πολλούς από αυτούς να βγάζουν κακία και τοξικότητα, για το εν λόγω “θέαμα”. Και όπως ορθά σχολίασαν κάποιοι εκ των παρουσιαστών των πρωινών εκπομπών, τα σχόλια ήρθαν γιατί ήταν μια κίνηση που έκανε μια καλλιτέχνιδα που δεν έχει το στερεοτυπικό, “αθλητικό σώμα”.

Αν το έκανε μια άλλη καλλιτέχνιδα, το πιο πιθανόν είναι πως δεν θα δεχόταν επικριτικά σχόλια για την εμφάνισή της. Ακόμα και ένας άντρας καλλιτέχνης να το έκανε, το πιο πιθανόν θα ήταν να δεχτεί διθυραμβικά σχόλια. Ωστόσο, στην περίπτωση της Ζαμάνη, όλοι έπεσαν να την “φάνε”, για τα κιλά της, για το ότι έμεινε με το σουτιέν της καθώς αυτό είναι κάτι που “χαλάει” την… εικόνα της.

Διότι, πολύ απλά, η Ματούλα Ζαμάνη δεν εκπροσωπεί το “πρότυπο γυναίκας” που μπορεί να βγάλει την μπλούζα της για όλους όσους εξέφρασαν τέτοιο οχετό απέναντί της.

«Εδώ και πάρα πολύ καιρό είμαι πολύ ήσυχη στις τοποθετήσεις μου. Όμως επειδή βλέπω ότι τα περιστατικά αυτά δεν έχουν να κάνουν μόνο με τα κιλά. Έχουν να κάνουν με τη συμπεριφορά, με το πως είναι ο καθένας, με το τι ρούχα φοράει, με το πόσα χρήματα έχει… Είναι χυδαίο, εξευτελιστικό και ντροπιαστικό να ασχολούμαστε με τις ζωές των άλλων, εφόσον δεν βλάπτουν κανέναν»  είπε καταληκτικά η Δανάη Μπάρκα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα