Η Dua Lipa λύνει το “μυστήριο” των συνεχών διακοπών της

Διαβάζεται σε 2'
Dua Lipa
Dua Lipa Richard Shootwell/Invision/AP IMAGES

Η δημοφιλής τραγουδίστρια Dua Lipa απαντά σε όσους λένε πως κάνει συνέχεια διακοπές και την αποκαλούν “vacanza queen”.

Την απάντησή της σε όσους σχολιάζουν πως βρίσκεται συνεχώς σε διακοπές, δίνει η δημοφιλής pop star Dua Lipa σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Συγκεκριμένα, διάσημη τραγουδίστρια Dua Lipa, μετά από τις εντυπωσιακές αναρτήσεις της στα social media, από τις διακοπές της σε διάφορα μέρη του κόσμου όπως στις Κάννες ή στην Ίμπιζα, έγινε θέμα συζήτησης στο διαδίκτυο, με πολλούς, μάλιστα, να την αποκαλούν “vacanza queen” (βασίλισσα των διακοπών).

Μιλώντας στο Rolling Stone, στη νέα της συνέντευξη, η Lipa μίλησε για τις συχνές διακοπές της, αναφέροντας: Νομίζω ότι ο κόσμος γρήγορα ξεχνάει ότι ήμουν σε περιοδεία μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου. Ένιωσα ότι έχασα τόσο πολύ χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους μου. Δείχνει πόσο μικρό είναι το εύρος της προσοχής μας, γι’ αυτό η μουσική βγαίνει πολύ πιο γρήγορα”.

“Φυσικά, πήγαινα διακοπές και χαλάρωνα κατά τη διάρκεια της χρονιάς, όταν πήγαινα στο στούντιο και είχα περισσότερο χρόνο. Εφόσον κάνω τη δουλειά μου, κλείνω τις προθεσμίες μου και κανονίζω τις εκκρεμότητές μου, τότε θα βρω έναν τρόπο να χαλαρώσω επίσης. Είναι πραγματικά σκληρή δουλειά. Γιατί όχι;“.

Η Lipa μοιράστηκε πρόσφατα ότι το επερχόμενο άλμπουμ της με “ψυχεδελική ποπ” εμπνεύστηκε από τους Primal Scream και τους Massive Attack .

“Αυτός ο δίσκος είναι λίγο πιο ωμός. Θέλω να συλλάβω την ουσία της νιότης και της ελευθερίας και να διασκεδάζω και να αφήνω τα πράγματα να συμβαίνουν, είτε είναι καλά είτε κακά. Δεν μπορείς να το αλλάξεις. Απλώς πρέπει να συμβαδίζεις με ό,τι συμβαίνει στη ζωή σου”, είπε η Lipa στο Rolling Stone.

Μάλιστα, μέσω της συνέντευξής της, η δημοφιλής τραγουδίστρια απηύθυνε έκκληση για κατάπαυση του πυρός στη Γάζα και προέτρεψε τους παγκόσμιους ηγέτες να “πάρουν θέση” .

“Η ύπαρξή μου είναι κάπως πολιτική, το γεγονός ότι έζησα στο Λονδίνο είναι επειδή οι γονείς μου έφυγαν από τον πόλεμο. Συναισθάνομαι τους ανθρώπους που πρέπει να εγκαταλείψουν το σπίτι τους. Καταλαβαίνω τι κάνει ο πόλεμος, κανείς δεν θέλει πραγματικά να φύγει από το σπίτι του. Το κάνουν για προστασία, για να σώσουν την οικογένειά τους, για να φροντίσουν τους ανθρώπους γύρω τους, για μια καλύτερη ζωή. Οπότε νιώθω κοντά τους” κατέληξε η Dua Lipa.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα