Η Emily Ratajkowski είναι με διαφορά η πιο σέξι οπαδός της Νάπολι

Διαβάζεται σε 2'
Emily Ratajkowski
Emily Ratajkowski Instagram@emrata

“Forza Napoli” φωνάζει η Emily Ratajkowski και φωτογραφίζεται μόνο με τη φανέλα της αγαπημένης της ιταλικής ομάδας.

Η Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου ολοκληρώθηκε και εκτός από τις λαμπερές επιδείξεις μόδας και τα runways που πραγματοποίησαν μερικά από τα πιο διάσημα top model του κόσμου, υπήρχαν και σέξι στιγμές που έγιναν στο πλαίσιο αυτής και είχαν ονοματεπώνυμο: Έμιλι Ραταϊκόφσκι (Emily Ratajkowski).

Μία από τις συχνές επισκέπτριες της Εβδομάδας Μόδας που από ότι φάνηκε δεν βρέθηκε στο Μιλάνο τις προηγούμενες ημέρες, είναι η Αμερικανίδα μόντέλο και επιχειρηματίας Έμιλι Ραταϊκόφσκι, η οποία έκανε μια τολμηρή ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram.

Η 33χρονη, ευρύτερα γνωστή και ως “Emrata”, μοιράστηκε μια σειρά από εικόνες με τους 29,7 εκατομμύρια followers της στο Instagram, στηρίζοντας την αγαπημένη της ομάδα και φορώντας μόνο μία φανέλα της Νάπολι.

Forza Napoli“, έγραψε η Ραταϊκόφσκι για να συνοδέψει τα σούπερ σέξι στιγμιότυπα, στα οποία ποζάρει με μία γαλάζια αμάνικη φανέλα της Νάπολι την οποία σηκώνει επικίδυνα, κοιτώντας λάγνα τον φωτογραφικό φακό.

Στο κάτω μέρος το μοντέλο φωρά ένα μαύρο δαντελένιο εσώρουχο, υιοθετώντας την αγαπημένη τάση της μόδας “χωρίς παντελόνι” μέσα στο σπίτι της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα