Η Gal Gadot το παραδέχεται: “Το βίντεο του Imagine ήταν κακόγουστο”

Η Gal Gadot το παραδέχεται: “Το βίντεο του Imagine ήταν κακόγουστο”
Η ηθοποιός Gal Gadot Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Για την εκδοχή του Imagine που διοργάνωσε η Gal Gadot τον Μάρτιο του 2020, στην αρχή της πανδημίας, μίλησε η ηθοποιός και παραδέχθηκε πως τελικά δεν ήταν και τόσο επιτυχημένο όσο θα περίμενε.

“Το βίντεο με το Imagine είχε όλες τις καλές προθέσεις, όμως ήταν κακόγουστο”, παραδέχθηκε η Gal Gadot αναφερόμενη στο βίντεο που ανήρτησε στα social media τον Μάρτιο του 2020, τότε που ο κόσμος ερχόταν αντιμέτωπος με μια πανδημική κρίση δίχως προηγούμενο.

Η ηθοποιός, η οποία έχει υποδυθεί τη σούπερ ηρωίδα της DC, Wonder Woman, παρουσίασε τον Μάρτιο του 2020 μια διαφορετική -και ομολογουμένως όχι και τόσο επιτυχημένη- εκδοχή του Imagine, ζητώντας από διάσημους συναδέλφους της και αστέρες του Χόλιγουντ, μεταξύ αυτών τους Kristen Wiig, Jamie Dornan και Natalie Portman, να τραγουδήσουν μερικούς στίχους του συμβολικού Imagine του Τζον Λένον.

Ωστόσο, η συγκεκριμένη εκδοχή του Imagine έγινε viral για όλους τους λάθος λόγους, με την ηθοποιό σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό In Style να αναφέρεται σε αυτό και να παραδέχεται πως “είχε όλες τις καλές προθέσεις, όμως ήταν τελικά κακόγουστο”.

Το κλιπ έγινε αντικείμενο σχολιασμού από τους χρήστες των social media, οι οποίοι αναφέρονταν μεταξύ άλλων στην έλλειψη ρυθμού αλλά και στις κακές φωνητικές αποδόσεις των πρωταγωνιστών, με την ίδια την Gal Gadot να παραδέχεται πως πλέον βρίσκει τη διαμάχη “αστεία” καθώς και το ότι το βίντεο ήταν πρώιμο. “Δεν ήταν το σωστό timing και δεν ήταν καλό, ήταν κακόγουστο”.

Δείτε το επίμαχο βίντεο:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα