Η γυναίκα που ξαναέδωσε το χαμόγελο στον Τζόνι Ντεπ είναι 28 ετών

Διαβάζεται σε 2'
Η γυναίκα που ξαναέδωσε το χαμόγελο στον Τζόνι Ντεπ είναι 28 ετών
O Tζόνι Ντεπ ξαναβρήκε το χαμόγελο του δίπλα στην Ιουλία Βλασόβα. Invision/AP Vianney Le Caer

Σύμφωνα με την Daily Mail ο Τζόνι Ντεπ βρήκε τον έρωτα σε γυναίκα κατά 33 χρόνια νεότερη του -3 χρόνια μεγαλύτερη της κόρης του.

Έχουν περάσει δυο χρόνια από το τέλος της πολυετούς δικαστικής διαμάχης του Τζόνι Ντεπ με την πρώην σύζυγο του, Άμπερ Χερντ για δυσφήμιση.

Η Χερντ υποστήριξε πως ο Ντεπ την κακοποιούσε, με τους ενόρκους να δικαιώνουν τον ηθοποιό που αρνείτο τις κατηγορίες, στη δίκη που μεταδόθηκε σε live streaming και είχε εκατομμύρια τηλεθεατές.

Έκτοτε ο 61χρονος ζει μόνιμα στο Λονδίνο και ασχολείται με το πάθος του που είναι η ζωγραφική. Όπως αναφέρει η Daily Mail που συνοδεύει το κείμενο με φωτογραφικά ντοκουμέντα, έχει και νέα σύντροφο: είναι η 28χρονη Ρωσίδα αισθητικός και μοντέλο, Ιουλία Βλασόβα.

Τους χωρίζουν 33 χρόνια, με την κόρη του superstar που κάνει καριέρα στο modeling, Λίλι Ρόουζ να είναι τρία χρόνια μεγαλύτερη από τη Βλασόβα. Προφανώς όμως, και ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά, εφόσον όλοι είναι ενήλικοι και υπάρχει συναίνεση.

Έχουν ‘συλληφθεί’ μαζί πολλάκις από το 2021 όταν γνωρίστηκαν -στο 55ο Karlovy Vary International Film Festival- έως σήμερα. Άνθρωποι που είναι κοντά στον Ντεπ λένε πως η σχέση τους είναι casual και ότι εξελίσσεται σταθερά την τελευταία διετία «αφότου ο Τζόνι κέρδισε τη δίκη».

Την περασμένη Πέμπτη φωτογραφικός φακός τους εντόπισε στο London Heliport, να είναι πολύ κοντά ο ένας στον άλλον και τον ηθοποιό να δείχνει ευτυχισμένος.

Στο λογαριασμό της στο Instagram η Βλασόβα έκανε αναρτήσεις σχετικές με τον Ντεπ, όπως αυτή που ακολουθεί.

Πλέον όμως, έχει ‘κλειδώσει’ την πρόσβαση. Αυτό είναι κάτι που δεν έκανε η φίλη της, Nikol Trety, η οποία πόσταρε φωτογραφία του ζευγαριού, από μια συναυλία (πατήστε το βελάκι για να δείτε το δεύτερο στιγμιότυπο).

Η Βλασόβα είναι η κυρία δίπλα στον Ντεπ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα