Η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε το “αστρονομικό” ποσό που της πρότειναν στο Survivor 4

Η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε το “αστρονομικό” ποσό που της πρότειναν στο Survivor 4
Ιωάννα Τούνη Instagram / @j.touni

Η Ιωάννα Τούνη μίλησε για την πρόταση που δέχτηκε από την παραγωγή του Survivor, αλλά και για τη δήλωσή της για την αναστολή εργασίας, που είχε προκαλέσει σάλο.

Κυκλοφόρησαν τα ονόματα των διασήμων που θα συμμετάσχουν στο “Survivor 4”, ενώ το όνομα της Ιωάννας Τούνη λείπει από τη λίστα.

Πριν από μερικές μέρες είχε γίνει γνωστό πως η διάσημη influencer δέχτηκε πρόταση για να συμμετάσχει ως διάσημη στο φετινό ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, ενώ αρκετές πληροφορίες ήθελαν την παραγωγή να της έχει προτείνει ένα πολύ υψηλό χρηματικό ποσό προκειμένου να την πείσει.

Η Ιωάννα Τούνη τελικά αρνήθηκε την δελεαστική πρόταση, ενώ μιλώντας στην εκπομπή “Ευτυχείτε” σήμερα, Δευτέρα (14/12), επιβεβαίωσε τις φήμες και αποκάλυψε τα χρήματα που θα της έδιναν κάθε βδομάδα για να πάει στον Άγιο Δομίνικο. Όπως είπε η ίδια, της πρότειναν το ποσό των 4.500 ευρώ.

Όντως μιλήσαμε τηλεφωνικά με την παραγωγή. Εξαρχής ήμουν αρνητική, γιατί έχω δουλειές στη Θεσσαλονίκη. Δε μπορώ να τα αφήσω όλα και να φύγω για πέντε μήνες. Έχω εταιρείες, έχω υπαλλήλους, δεν μπορούσα να πάω. Μου είπαν πως σκέφτονται να μου δώσουν 4.500 ευρώ τη βδομάδα. Παρόλα αυτά δε μπορώ να πάω. Γιατί αυτό που αφήνω πίσω είναι κάτι που χτίζω χρόνια και πρέπει να συνεχίσω να βρίσκομαι εδώ για να πηγαίνουν όλα καλά”, δήλωσε η όμορφη influencer.

Επιπλέον, απάντησε για τη δήλωση που είχε κάνει για όσους βγαίνουν σε αναστολή εργασίας και στο γεγονός ότι το όνομά της είναι στις πρώτες αναζητήσεις της Google για το 2020, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στο γεγονός πως βρίσκεται νομικά σε αδιέξοδο με το ροζ βίντεο.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα