Η ιστορία που σόκαρε τον Γιώργο Μπένο: “Με σταμάτησε μια κοπέλα που είχε φάει ξύλο”

Διαβάζεται σε 3'
Η ιστορία που σόκαρε τον Γιώργο Μπένο: “Με σταμάτησε μια κοπέλα που είχε φάει ξύλο”
GLOMEX /ERT

Καλεσμένος στο “Στούντιο 4” ήταν ο ηθοποιός Γιώργος Μπένος. Το Maestro, η συνάντησή του με μια κοπέλα στον δρόμο και η συνεργασία με Ορέστη Χαλκιά και Γιάννη Τσορτέκη.

Στον καναπέ του “Στούντιο 4” βρέθηκε, το απόγευμα της Δευτέρας, ο ηθοποιός του Maestro, Γιώργος Μπένος.

Μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Μπένος αποκάλυψε ένα περιστατικό που συνέβη λόγω του ρόλου του στο Maestro (σ.σ. ο ίδιος σε ένα από τα πρώτα επεισόδια κακοποιείται από τον πατέρα του).

Σύμφωνα με τον ίδιο, μια κοπέλα τον βρήκε στον δρόμο και του εξομολογήθηκε όσα βίωνε. «Μου ήρθε από κοντά και με σόκαρε! Περπατούσα στη Σταδίου και με φώναξε μια κοπέλα με το μικρό μου. Νόμιζα ότι ήταν κάποια γνωστή μου. Έρχεται, με αγκαλιάζει και μου λέει ότι δεν γνωριζόμαστε και κατάλαβα ότι ήταν λόγω του Maestro. Και μου μιλούσε με ένα χαμόγελο… Και πάνω στο χαμόγελό της, μου λέει “έχω φάει τόσο ξύλο από τον πατέρα μου” και θυμάμαι ότι δεν ήξερα πώς να αντιδράσω.

Δεν ήξερα αν πρέπει να της πω κάτι, να την πάρω αγκαλιά, τι λέμε σε αυτές τις περιπτώσεις… Της είπα μόνο “μπορώ να σε κάνω μια αγκαλιά;”. Την κάνω αγκαλιά και μου λέει “μην αγχώνεσαι, δεν ζει πια, οπότε όλα καλά. Το έχω ξεπεράσει, αλλά δεν θα το ξεχάσω ποτέ” μου είπε σαν κλείσιμο» κατέληξε ο Γιώργος Μπένος.

Γιώργος Μπένος: «Ξέσπασα σε κλάματα μετά τη σκηνή με τον Γιάννη Τσορτέκη»

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Μπένος μίλησε για τον ρόλο του στο Maestro, αλλά και για τη συνεργασία του με τους Ορέστη Χαλκιά και Γιάννη Τσορτέκη.

«Όταν διάβασα το σενάριο κατάλαβα ότι η ιστορία έχει κάτι να πει στον κόσμο. Όσο διάβαζα τον ήρωά μου κατάλαβα ότι δεν είναι εύκολος ρόλος. Είχε λεπτά θέματα, στα γυρίσματα επηρεαζόμασταν όλοι, σκεφτόμουν κάποιο παιδί που μπορεί να τα βιώνει αυτά.

Από τις πιο δύσκολες σκηνές ήταν εκείνη με τον Τσορτέκη, όλοι είχαμε επηρεαστεί, ήταν σαν μία γροθιά. Κι εγώ είχα ξεσπάσει σε κλάματα» είπε αρχικά.

Αναφορικά με τον Ορέστη Χαλκιά είπε: «Είχαμε δοκιμαστεί και οι δύο για τον ίδιο ρόλο. Τυχαία μου ζητήθηκε να κάνω τον Σπύρο. Με τον Ορέστη κάναμε οντισιόν μαζί γιατί μπαίναμε σε ντουετάκια. Ξέραμε τους ρόλους, μου άρεσε πολύ ο ρόλος του Σπύρου. Είχαμε διαβάσει και οι δύο τον ρόλο του Αντώνη αλλά μάλλον είχε κλειδώσει ο ρόλος για τον Ορέστη».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα