Η Jennifer Lopez τρολάρει τον Ben Affleck – “Αυτό είναι το χαρούμενο πρόσωπο του συζύγου μου”

Η Jennifer Lopez τρολάρει τον Ben Affleck – “Αυτό είναι το χαρούμενο πρόσωπο του συζύγου μου”
Ο Ben Affleck και η Jennifer Lopez Jordan Strauss/Invision/AP

Η Jennifer Lopez απάντησε με έναν χιουμοριστικό τρόπο στα σχόλια των χρηστών του διαδικτύου για την "χαρούμενη" έκφραση του συζύγου της, Μπεν Άφλεκ, στα Grammy.

Μετά τον σάλο που προκάλεσαν στα social media οι φωτογραφίες του Μπεν Άφλεκ (Ben Affleck) στα Grammy 2023, η σύζυγός του, Τζένιφερ Λόπεζ, (Jennifer Lopez) αποφάσισε να τον “τρολάρει” και αυτή.

Υπενθυμίζεται πως ο ηθοποιός, σκηνοθέτης συνόδευσε τη σύζυγό του, Λόπεζ, στη βραδιά των μουσικών βραβείων και σχολιάστηκε ιδιαίτερα από τους χρήστες του διαδικτύου, καθώς όπως ανέφεραν πολλοί, έμοιαζε αρκετά “μίζερος“, σαν να μην ήθελε να βρίσκεται εκεί.

Η Τζένιφερ Λόπεζ θέλησε λοιπόν, να προωθήσει την νέα ταινία του συζύγου της, με έναν χιουμοριστικό τρόπο, μέσω μιας ανάρτησης που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

“AIR … δεν μπορώ να περιμένω!”, έγραψε ή ίδια στην ανάρτησή της για την νέα ταινία του Μπεν Άφλεκ. Την ώρα που ξεκινάει το βίντεο, στην οθόνη εμφανίζεται σαν τίτλος: “Το χαρούμενο πρόσωπο του συζύγου μου” και δείχνει τον Άφλεκ με μια κενή έκφραση.

Aκολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα