Η Κατερίνα Καραβάτου θυμήθηκε την πιο ντροπιαστική στιγμή της καριέρας της

Διαβάζεται σε 2'
Κατερίνα Καραβάτου
Κατερίνα Καραβάτου YouTube

Η Κατερίνα Καραβάτου έκανε αναδρομή στην καριέρα της και μίλησε για το πιο ντροπιαστικό περιστατικό που της συνέβη on air.

Στο κανάλι της Zoe Pre στο YouTube βρέθηκε η Κατερίνα Καραβάτου και μίλησε μεταξύ άλλων για τον χώρο της τηλεόρασης αλλά και την καριέρα της. Η οποία σύμφωνα με την ίδια περιλαμβάνει και μία άκρως ντροπιαστική στιγμή.

Μία από τις ερωτήσεις που κλήθηκε να απαντήσει η παρουσιάστρια ήταν και το ποιο είναι το πιο κουλό πράγμα που της έχει συμβεί στη ζωντανή τηλεόραση και πώς το αντιμετώπισε.

Η παρουσιάστρια δεν άργησε να απαντήσει λέγοντας πως πρόκειται για μία “πολύ ντροπιαστική σκηνή“, που είχε συμβεί στον αέρα της εκπομπής “Κους Κους” που παρουσίαζε στον ALPHA.

Είναι μία πολύ ντροπιαστική σκηνή που δεν νομίζω ότι θα την ξεπεράσω ποτέ στη ζωή μου. Έχουμε κάνει μία αποστολή στη Μύκονο και είναι η Μένια Κούκου, η οποία έχει πάει στον Μάκη Τσέλιο και έχουν κάνει ένα βίντεο. Κλείνει λοιπόν το βίντεο λέγοντας ‘και σας περιμένω Κατερίνα μου για να κάνουμε ένα μεγάλο τσιμπούσι εδώ‘. Τέλος πάντων, ακούγεται μια φωνή που λέει κάτι εκείνη την ώρα πριν βγούμε στον αέρα, παίζει το τζιγκλάκι και βγαίνω εγώ με μεγάλη χαρά κα λέω, ‘ευχαριστούμε τον Μάκη Τσέλιο για το τσ@@@‘.

Συνειδητοποιώ τι έχω πει και έχω φύγει από το πλατό πίσω και χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο. Ο σκηνοθέτης δείχνει πλάνο τη Μαρία Ηλιάκη, η οποία δεν μπορεί να μιλήσει και το επόμενο πλάνο είναι η Κλεοπάτρα Πατλάκη, η οποία λέει: ‘πολύ ωραίο σπίτι ο Μάκης Τσέλιος’.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα