Η Kim Kardashian σε άλλη διάσταση – Ποζάρει με μικροσκοπικό μπικίνι και έναν εξωγήινο και προκαλεί αντιδράσεις

Η Kim Kardashian σε άλλη διάσταση – Ποζάρει με μικροσκοπικό μπικίνι και έναν εξωγήινο και προκαλεί αντιδράσεις
Κιμ Καρντάσιαν Instagram@kimkardashian

Η Kim Kardashian δεν σταματά να εκπλήσσει τους θαυμαστές της και να προκαλεί ποικίλες αντιδράσεις μετά τη φωτογράφιση για τις ανάγκες της νέας σειράς εσωρούχων της με θέμα τους εξωγήινους.

Όταν η Kim Kardashian φωτογραφίζεται με μικροσκοπικά και σέξι μαγιό δίπλα σε εξωγήινους τότε τα πράγματα σίγουρα θα πάνε καλά.

Η διάσημη επιχειρηματίας και influencer πήγε… σε άλλη διάσταση για τις ανάγκες της νέας συλλογής του brand της SKIMS Swim, όπου φωτογραφήθηκε με μοντέλα με κεφάλια εξωγήινων φορώντας αποκαλυπτικά μαγιό, ενώ βρίσκεται στο σαλόνι μιας βίλας, στην πισίνα καθώς και δίπλα σε ένα σπορ αυτοκίνητο.

Όλα αυτά έχοντας στην παρέα της έναν ή και περισσότερους εξωγήινους.

Η Kim Kardashian μοιράστηκε τα στιγμιότυπα από τη νέα καμπάνια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τα οποία έγιναν αμέσως viral, καθώς πέρα από τα εκατομμύρια likes δεν έλειψαν και τα σχόλια, πολλά από τα οποία αναφέρονταν στα ιπτάμενα “άγνωστα αντικείμενα” που βρέθηκαν να πετούν πάνω από τον εναέριο χώρο της Βόρειας Αμερικής τις τελευταίες μέρες.

Η Kim δείχνει απλά σύμβολα των illuminati”, έγραψε ένας χρήστης του διαδικτύου, ενώ ένας άλλος σημείωσε: “γνωρίζει κάτι που εμείς δεν ξέρουμε”. “Η Kimmy έσωσε μερικούς από τους εξωγήινους πριν καταρριφθεί το UFO τους…προστατέψτε τον ET με κάθε κόστος”, ήταν ένα από τα σχόλια που άφησε ένας από τους ακόλουθους της Kim.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα