Η Κιμ Καρντάσιαν ψηφίστηκε… άνδρας της χρονιάς

Διαβάζεται σε 2'
Kim Kardashian
Η Κιμ Καρντάσιαν 2023 Chris Pizzello/AP Photo

Η παντοδύναμη ριάλιτι σταρ και επιχειρηματίας είναι ο… άνδρας της χρονιάς για το περιοδικό GQ, γιατί μπορεί.

Ένας από τους “Άνδρες της Χρονιάς” για το διάσημο περιοδικό GQ ανακηρύχθηκε η διάσημη επιχειρηματίας και ριάλιτι σταρ Κιμ Καρντάσιαν.

Η γνωστή instagrammer ανακηρύχθηκε “Tycoon Of The Year (Μεγιστάνας της Χρονιάς)” και κοσμεί ένα από τα τρία εξώφυλλα της αμερικανικής έκδοσης ποζάροντας με ένα ανδρόγυνο κοστούμι και γραβάτα και κρατώντας μία… σακούλα γαριδάκια.

Όσο για το πώς πήρε τον τίτλο του “μεγιστάνα”, αυτό συνέβη καθώς το brand εσωρούχων της “SKIMS” έγινε πια η επίσημη εταιρεία εσωρούχων για τους παίκτες του NBA, αφού πρόσφατα λάνσαρε και ανδρική σειρά.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε η ίδια κάλυψε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, από τις επιχειρήσεις της και τις αδερφές της μέχρι τον πατέρα της Ρόμπερτ Καρντάσιαν αλλά και το διαζύγιό της από τον Ye (Kanye West), λέγοντας ότι τελικά θέλει τα τέσσερα παιδιά τους να “αγαπιούνται και να ακούγονται”.

“Θέλεις να είσαι ευαίσθητος γιατί είναι απλά παιδιά και είναι δύσκολο να το περάσεις, ανεξάρτητα από την ηλικία”, είπε στο δημοσίευμα. “Πρέπει να βεβαιωθείς ότι πηγαίνεις μόνο σε ένα επίπεδο που μπορούν να καταλάβουν. Είναι εντάξει να δείξεις μια ευάλωτη πλευρά. Ποτέ δεν πηγαίνεις σε μια αρνητική πλευρά”.

Η επιλογή της Κιμ Καρντάσιαν για το εξώφυλλο του περιοδικού στο συγκεκριμένο τεύχος προκάλεσε σύγχυση ακόμα και οργή στους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

“Βοηθήστε με να καταλάβω γιατί είναι στο εξώφυλλο της έκδοσης ‘Άνδρες της Χρονιάς’; Δηλαδή το να είσαι επιτυχημένος επιχειρηματίας είναι ‘ανδρικό’ χαρακτηριστικό; Περίεργο“, έγραψε ένας χρήστης.

“Απλά νιώθω ότι αυτό αφαιρεί από τους επιτυχημένους άνδρες. Και αυτό κυρίες και κύριοι… είναι ο λόγος για τον οποίο η Αμερική γελάει τώρα σε όλο τον κόσμο. Απόλυτα ντροπιαστικό”, έγραψε ένας άλλος.

Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί ότι το περιοδικό δεν διευκρινίζει ρητά το φύλο των ατόμων που περιλαμβάνονται στη λίστα. Αντ’ αυτού, ορίζει τους τιμώμενους ως άτομα από τον “χώρο της ψυχαγωγίας, της μόδας και του αθλητισμού που έκαναν το 2023 μια χρονιά που θα μείνει αξέχαστη”.

Επίσης, η Κιμ Καρντάσιαν δεν είναι η πρώτη γυναίκα που ποζάρει για το εξώφυλλο της ετήσιας έκδοσης του περιοδικού “GQ Men of the Year”.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα