Η Κλέλια Ανδριολάτου αποκάλυψε το crush της… και έχει 7 γράμματα

Διαβάζεται σε 2'
Κλέλια Ανδριολάτου
Κλέλια Ανδριολάτου Instagram@klelia_andriolatou

Τα άκρως καλοκαιρινά στιγμιότυπα της Κλέλιας Ανδριολάτου από τα Κουφονήσια.

Η Κλέλια Ανδριολάτου μετά από μία απαιτητική σεζόν με γυρίσματα, πρόβες και ταξίδια, πάτησε pause και απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στα Κουφονήσια, έναν από τους αγαπημένους της προορισμούς που φροντίζει να επισκέπτεται φανατικά κάθε χρόνο.

“Holiday”, έγραψε χαρακτηριστικά σε ένα από τα πρώτα post που έκανε από το νησί των Κυκλάδων, κηρύσσοντας την έναρξη των διακοπών της, δημοσιεύοντας ένα βίντεο στο οποίο ποζάρει, χαμογελάει και απολαμβάνει το ελληνικό καλοκαίρι φορώντας μόνο το μαγιό της.

Φωτογραφίες που “μυρίζουν” καλοκαίρι, στιγμές ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης με αγαπημένα της πρόσωπα και φυσικές ομορφιές του τόπου που αγαπά, η Κλέλια Ανδριολάτου τα αποτύπωσε όλα αυτά με τον φωτογραφικό της φακό και έδειξε στους χιλιάδες followers της πώς μοιάζουν τα δικά της καλοκαίρια.

Καλοκαίρι όμως χωρίς σταυρόλεξο στην παραλία δεν γίνεται και η Κλέλια Ανδριολάτου μοιράστηκε μία σειρά από φωτογραφίες στις οποίες φαίνεται να κρατά ένα σταυρόλεξο, στο εξώφυλλο του οποίου βρίσκεται ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ο τηλεοπτικός σύντροφός της “Ορέστης”, γράφοντας χαρακτηριστικά: “Το crush μου • 7 γράμματα“.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι απαντήσεις κάτω από την ανάρτησή της έπεσαν βροχή, με πολλούς να σχολιάζουν πως το crush της είναι ο “Ορέστης” ή σειρά “Maestro”.

Δείτε την ανάρτησή της:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα