Η Κλέλια Ανδριολάτου κάνει γιόγκα με το μπικίνι της στο ημίφως της Πανσελήνου

Διαβάζεται σε 2'
Κλέλια Ανδριολάτου
Κλέλια Ανδριολάτου Instagram/@klelia_andriolatou

Ένα μοναδικό βίντεο από την Κίμωλο δημοσίευσε στο Instagram η Κλέλια Ανδριολάτου. Κάνει γιόγκα στα βράχια, ενώ το φως της “Μπλε Σούπερ Σελήνης”.

Τις διακοπές στην Κίμωλο συνεχίζει η Κλέλια Ανδριολάτου, η οποία διανύει ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι μετά από την ολοκλήρωση των γυρισμάτων της επιτυχημένης σειράς “Maestro”.

Η γνωστή ηθοποιός και μοντέλο έχει περάσει φέτος όμορφες στιγμές στους Παξούς, την Κέρκυρα και την Ηλεία, ενώ τις τελευταίες μέρες βρίσκεται στο ξεχωριστό νησί των Δυτικών Κυκλάδων.

Η Κλέλια Ανδριολάτου, που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, μοιράζεται καθημερινά φωτογραφίες και βίντεο από τις ξέγνοιαστες μέρες της εκεί.

Σε πρόσφατη ανάρτησή της, δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο την βλέπουμε να κάνει γιόγκα – μια αγαπημένη της δραστηριότητα – στα βράχια, φορώντας το μπικίνι της, ενώ την “λούζει” το φως της Πανσελήνου ή αλλιώς της “Μπλε Σούπερ Σελήνης”.

Το φαινόμενο του “φεγγαριού του Οξύρυγχου”, όπως είναι γνωστό, κορυφώνεται απόψε, ενώ θα είναι ορατό στον ελληνικό ουρανό.

Η ανάρτηση της Κλέλιας Ανδριολάτου

Οι στιγμές της Κλέλιας Ανδριολάτου στην Κίμωλο

Προηγουμένως, η Κλέλια Ανδριολάτου είχε δημοσιεύσει διάφορες φωτογραφίες από την παραμονή της στην Κίμωλο, ποζάροντας είτε μόνη της είτε με την καλή της φίλη Βάσια Κωσταρά.

Δείτε την ανάρτησή της.

Κλέλια Ανδριολάτου Instagram/@klelia_andriolatou

Οι φωτογραφίες που έκλεψαν την παράσταση, όμως, ήταν εκείνες με τις οποίες πόζαρε στη θάλασσα μαζί με ένα μεγάλο κοχύλι, με τα κοντινά καρέ στο πρόσωπό της να είναι εκπληκτικά.

Η ανάρτησή της εδώ.

Κλέλια Ανδριολάτου Instagram/@klelia_andriolatou

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα