Η κόρη της Kim Kardashian τρώει ωμό κρεμμύδι σαν να είναι μήλο

Διαβάζεται σε 2'
kim-north
Kim Kardashian North West YouTube

Ένα ωμό κρεμμύδι έφαγε η κόρη της Kim Kardashian, North West στο τελευταίο επεισόδιο των “The Kardashians” και οι fan της σειράς φρίκαραν κυριολεκτικά.

Ένα απίστευτο περιστατικό παρακολούθησαν οι τηλεθεατές του ριάλιτιThe Kardashians” όταν κατά τη διάρκεια του τελευταίου επεισοδίου, η μεγαλύτερη κόρη της Kim Kardashian, North West παίρνει από την κουζίνα ένα κρεμμύδι και το τρώει ωμό.

Μητέρα και κόρη έφτιαχναν σούσι και τηγανητό κοτόπουλο στην κουζίνα του σπιτιού τους, όταν η 10χρονη North αποφάσισε να φάει ένα ωμό, γλυκό κρεμμύδι και μάλιστα χωρίς καν να αφαιρέσει τη φλούδα του.

“Μπορείς να το φας έτσι;” ρώτησε την κόρη της η διάσημη επιχειρηματίας και influencer καθώς το παιδί της μασούσε ωμό κρεμμύδι, προσφέροντάς μάλιστα να δοκιμάσει.

“Όχι, ευχαριστώ. Θα φας ένα κρεμμύδι σαν μήλο; Αυτό κάνει”, είπε η Kim Kardashian κοιτώντας την κάμερα. “Τρώει λαχανικά σαν μήλα“, είπε.

Μάλιστα, η Kim “τόλμησε” να την πλησιάσει δίνοντας φιλιά στην κόρη της, πριν πει ότι η ανάσα της θα την κάνει να κλάψει! “Τα μάτια μου δακρύζουν, πώς δεν δακρύζεις;”, ρώτησε την North η Kim Kardashian.

Ποικίλες ήταν οι αντιδράσεις από όσους είδαν το επεισόδιο, με κάποιους να αποκαλούν την 10χρονη κόρη της Kardashian icon και άλλοι να υποστηρίζουν ότι το γεγονός ότι τρώει ένα ωμό κρεμμύδι σαν μήλο την κάνει το πιο τρομακτικό άτομο στον κόσμο.

Δείτε το βίντεο:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα