Η Liza Minnelli γράφει βιβλίο για τη ζωή της αφού τα ντοκιμαντέρ “δεν την κατάλαβαν”

Διαβάζεται σε 2'
Η Liza Minnelli γράφει βιβλίο για τη ζωή της αφού τα ντοκιμαντέρ “δεν την κατάλαβαν”
AP Photo/Chris Pizzello

Η σπουδαία ηθοποιός και τραγουδίστρια θα κυκλοφορήσει βιβλίο για την καριέρα, την προσωπική της ζωή και τις μάχες της με την κατάχρηση ουσιών.

Η Liza Minnelli πρόκειται να κυκλοφορήσει τα απομνημονεύματά της, αφού ισχυρίστηκε ότι οι προηγούμενες απεικονίσεις της ζωής της στην οθόνη «δεν την απέδωσαν σωστά».

Η 78χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια θα κυκλοφορήσει το βιβλίο την άνοιξη του 2026, το οποίο θα ταξιδέψει τους αναγνώστες στην καριέρα της, τις μάχες με την κατάχρηση ουσιών και την ερωτική της ζωή.

Η Minnelli είναι μία από τους μόλις 25 καλλιτέχνες που έχουν κερδίσει Egot (Emmy, Grammy, Oscar και Tony) και είναι κόρη της ηθοποιού Judy Garland και του σκηνοθέτη Vincente Minnelli.

Είναι περισσότερο γνωστή για τις ερμηνείες της στο Cabaret του 1972, την τηλεοπτική της συναυλία στην ταινία Liza With AZ και το μιούζικαλ-δραματικό του Martin Scorsese το 1977, “Νέα Υόρκη, Νέα Υόρκη”.

Μιλώντας στο περιοδικό People, η Minnelli είπε: «Από τότε που ήμουν αρκετά μεγάλη, οι άνθρωποι μου ζητούσαν να γράψω βιβλία για την καριέρα μου, τη ζωή μου, τους έρωτές μου, την οικογένειά μου”.

Γιατί άλλαξε γνώμη; Όπως είπε ένιωθε ότι τα ντοκιμαντέρ για την καριέρα της «δεν την κατάλαβαν» και ισχυρίστηκε ότι έγιναν από ανθρώπους που «δεν γνώριζαν την οικογένειά μου και δεν με γνώριζαν πραγματικά».

Η Minnelli πρόσθεσε: «Κατά τη διάρκεια του δείπνου ένα βράδυ, αποφάσισα ότι είναι η δική μου καταραμένη ιστορία, θα τη μοιραστώ μαζί σας λόγω όλης της αγάπης που μου έχετε δώσει”.

Το βιβλίο γράφτηκε με τη βοήθεια του πρεσβευτή του Great American Songbook Michael Feinstein, ο οποίος είναι φίλος με τη Minnelli εδώ και 40 χρόνια, και θα εκδοθεί από την Grand Central Publishing.

Αναφερόμενη στους στίχους από το τραγούδι του Cabaret Maybe This Time, η Minnelli είπε ότι “μετά από απίστευτα γεγονότα και απειλητικές για τη ζωή μάχες… είμαι πραγματικά «Lady Peaceful, Lady Happy»”.

“Σας ευχαριστώ όλους που με αγαπάτε τόσο πολύ… ανησυχείτε για μένα”, είπε. “Θέλω να ξέρετε ότι είμαι ακόμα εδώ, εξακολουθώ να αγαπώ ακόμα τη ζωή και να δημιουργώ. Έτσι, μέχρι να φτάσει αυτό το βιβλίο, να ξέρετε ότι γελάω, ασφαλής από κάθε άποψη, περιτριγυρισμένη από αγαπημένα πρόσωπα και ενθουσιασμένη να δω τι είναι σωστό γύρω από την καμπύλη της ζωής. Παιδιά, περιμένετε μέχρι να το ακούσετε”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα