Η Μαρίνα Σάττι έβαλε σε συναυλία της παιδιά που δεν είχαν λεφτά για εισιτήριο

Διαβάζεται σε 2'
Μαρίνα Σάττι
Μαρίνα Σάττι ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΟΥ/PAPADAKIS PRESS

Η Μαρίνα Σάττι ζήτησε από την ασφάλεια της συναυλίας της να επιτρέψει την είσοδο σε μια παρέα παιδιών που δεν είχαν χρήματα για το εισιτήριο. Το βίντεο στο TikTok.

Σε μια πράξη καλοσύνης και ευγένειας, που έδωσε μεγάλη χαρά σε μια παρέα μικρών θαυμαστών της, προχώρησε η Μαρίνα Σάττι σε πρόσφατη συναυλία της στην Αλεξανδρούπολη.

Η αγαπημένη καλλιτέχνιδα ζήτησε από τα άτομα της ασφάλειας στον χώρο όπου πραγματοποιείτο η συναυλία της, να επιτρέψουν την είσοδο σε ορισμένα παιδιά τα οποία δεν είχαν χρήματα για εισιτήριο.

Συγκεκριμένα, σε βίντεο που αναρτήθηκε στο TikTok από ένα κορίτσι που ήταν σε αυτή την παρέα παιδιών, η Μαρίνα Σάττι βρισκόταν στην είσοδο του θεάτρου πριν από την έναρξη του live και συνομιλούσε με τους θαυμαστές της που στέκονταν απ’ έξω.

“Δεν θα μπείτε να δείτε τη συναυλία;” ρώτησε η Μαρίνα Σάττι τα παιδιά, τα οποία της απάντησαν αρνητικά, αποκρινόμενα πως δεν έχουν χρήματα για να πληρώσουν το εισιτήριο.

“Βάλε τα μέσα, καλέ, τα παιδιά! Μπείτε μέσα!” είπε η ταλαντούχα τραγουδοποιός, με την παρέα να ουρλιάζει από χαρά και ενθουσιασμό.

Μια κοπέλα από την παρέα δημοσίευσε τη σκηνή στα social media, ενώ στα σχόλια επιβεβαίωσε πως τους επετράπη η είσοδος και παρακολούθησαν τη συναυλία μετά από την κίνηση της Σάττι.

Δείτε το βίντεο στο TikTok

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα