Η Μαρίνα Σπανού δεν έχει δει ποτέ “Άκρως Οικογενειακόν”

Διαβάζεται σε 3'
Μαρίνα Σπανού
Μαρίνα Σπανού glomex

Μία αποκάλυψη που κανείς δεν περίμενε έκανε η Μαρίνα Σπανού για την τηλεοπτική σειρά που ανέδειξε τον μπαμπά της.

Η Μαρίνα Σπανού ήταν η καλεσμένη που “έκλεισε” την πρώτη εβδομάδα της εκπομπής “Πρωίαν σε είδον” της ΕΡΤ και μίλησε για όλα.

Η νεαρή καλλιτέχνιδα, ένα από τα πρόσωπα που έγιναν viral αυτό το καλοκαίρι και έχει κερδίσει ήδη την αγάπη του κόσμου, αναφέρθηκε στη σχέση με τους γονείς της αλλά και ιδιαίτερα με τον πατέρα της, με τον οποίο έχει και επαγγελματική σχέση, αφού ο ηθοποιός Χρήστος Σπανός έχει αναλάβει την καλλιτεχνική επιμέλεια των συναυλιών της.

Μία από τις πρώτες ερωτήσεις που δέχθηκε η Μαρίνα Σπανού ήταν εάν έχει δει ποτέ την αγαπημένη τηλεοπτική σειρά “Άκρως Οικογενειακόν”, η οποία ήταν και αυτή που ανέδειξε τον μπαμπά της, ο οποίος πρωταγωνίστησε υποδυόμενος τον Ερμή, ένα από τα παιδιά της οικογένειας Θεοτοκάτου. Η απάντησή της ξάφνιασε τους πάντες, αφού όπως εκμυστηρεύτηκε δεν έχει δει ποτέ ούτε ένα επεισόδιο.

Δεν έχει τύχει να το δω, όχι“, είπε αρχικά και όταν η Τζένη Μελιτά της είπε ότι παίζει συνέχεια σε επανάληψη εκείνη είπε: “Τα μεσημέρια έτρωγα και έκανα τα μαθήματά μου όταν ήμουν μικρή“.

Σε ερώτηση για το αν οι γονείς της, στη μέχρι τώρα πορεία της ζωής της, υπήρξαν παρεμβατικοί, η Μαρίνα Σπανού σχολίασε πως “δεν έχω ακούσει ποτέ ‘κάνε’ ή ‘μην κάνεις’ αλλά υπάρχει ένα καθιερωμένο συμβούλιο των τριών μας για μεγάλες αποφάσεις, όπως για παράδειγμα ‘έγραψα αυτό, πώς σας φαίνεται;’. Αυτό συμβαίνει όποτε υπάρχει ανάγκη και γίνεται στο σαλόνι του σπιτιού μας. Καθόμαστε τρεις μας γύρω από το τραπέζι της κουζίνας και κάνουμε το μίνι συμβούλιο”.

Όσο για την ανάγκη των συγκεκριμένων “οικογενειακών συμβουλίων” η Μαρίνα Σπανού ανέφερε πως τα τελευταία χρόνια υπάρχει και επαγγελματική ανάγκη, αφού συνεργάζεται με τον πατέρα της.

Ο μπαμπάς μου κάνει την καλλιτεχνική επιμέλεια των live και τη σκηνοθεσία και παίρνουμε μαζί κάποιες αποφάσεις σε σχέση με τη μουσική πορεία μου […] Υπάρχει μία κοινή προσέγγιση, χωρισμένη σε δύο ματιές η οποία μπορεί να φέρει πολλές εντάσεις, γιατί είμαστε έντονοι άνθρωποι και οι δύο. Ο μπαμπάς μου είμαι εγώ στο θηλυκό. Είμαστε και οι δύο πολύ έντονοι χαρακτήρες, αυτό μας φέρνει συχνά σε τσακωμούς, αλλά πάντα με πολύ μεγάλη θέληση να συμφωνήσουμε”, δήλωσε η τραγουδίστρια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα