Η Μαρίνα Σπανού εξηγεί γιατί “όλα είναι δρόμος” και θυμάται το bullying με το “καλημέρα σας”

Διαβάζεται σε 3'
Μαρίνα Σπανού
Μαρίνα Σπανού glomex

Η Μαρίνα Σπανού μίλησε για το πώς μπήκε στη ζωή της ο δρόμος, αναφέρθηκε στο κεφάλαιο Eurovision και αποκάλυψε γιατί δεν έχει πάει ποτέ στα μπουζούκια.

Το ένα μετά το άλλο τα τραγούδια της γίνονται viral και η ίδια όσο και αν το απολαμβάνει παραμένει προσγειωμένη, αθεράπευτα ρομαντική και αγχωμένη για το επόμενο βήμα. Η εξωτική και ποιητική Μαρίνα Σπανού μίλησε στο MEGA για το πώς ξεκίνησε, το bullying που δέχθηκε με το “καλημέρα” σας και το κεφάλαιο Eurovision.

Όλα είναι δρόμος;“, ρώτησε ο Νίκος Συρίγος με τη Μαρίνα Σπανού να απαντά κατηγορηματικά: “Όλα“.

Περιγράφοντας πώς ξεκίνησε το συγκεκριμένο ταξίδι στον χώρο της μουσικής, η Μαρίνα Σπανού ανέφερε πως επέλεξε τον δρόμο, “γιατί ήταν μία παρόρμηση της στιγμής. Περπατούσα στην Αρεοπαγείτου ένα βράδυ, είδα έναν μουσικό που έπαιζε ένα πολύ αγαπημένο μου τραγούδι και όπως έβλεπα και την Ακρόπολη απέναντι τα φώτα, το φεγγάρι, είπα ότι θέλω να είμαι εδώ”.

“Όταν ξεκίνησα να τραγουδάω στον δρόμο ήμουν 17 ετών. Τότε δεν φοβόμουν, τώρα δεν θα είχα το θράσος να το κάνω. Ίσως επειδή είμαι λίγο πιο ψυλλιασμένη για το τι συμβαίνει στους δρόμους, τι μπορεί να συμβεί με τον κόσμο τον περαστικό”, είπε στη συνέχεια.

Η ίδια περιέγραψε και την πρώτη της επαφή με τον δρόμο, όταν ένας μουσικός του δρόμου, “που ήταν χρόνια στο κουρμπέτι, με έδιωξε από το μέρος του, λέγοντάς μου ότι εκείνο είναι το σημείο του, αλλά είχα τόσο πείσμα να το κάνω και πήγα λίγο πιο πάνω και βρήκα το ωραιότερο spot που θα μπορούσα”.

Για το γεγονός ότι δεν επέλεξε ένα τηλεπαιχνίδι για να αναδείξει το ταλέντο της, η ίδια είπε: “Δεν μ εξέφραζε εκείνη τη στιγμή. Ήθελα κάτι πιο άμεσο, να δω τον κόσμο στα μάτια“.

Περίμενε άραγε να γίνει viral; 

“Δεν περίμενα καθόλου ότι θα γίνω viral και δεν ήταν και ο σκοπός αυτός. Το γεγονός ότι το κομμάτι μου (σ.σ. το Ταξίδι) τραγουδιέται τόσο πολύ, μου δημιουργεί τρομερή χαρά για το ότι έχει ταξιδέψει και με ‘σωστό’ και κατάλληλο τρόπο και ταυτόχρονα υπάρχει και ένα άγχος για το επόμενο βήμα […] Προτείνω σε φίλους μου που θέλουν να ξεκινήσουν το τραγούδι και δεν ξέρουν πώς, να αρχίσουν από τα μάτια. Βγες έξω και τραγούδα”, είπε στη συνέχεια.

Γράφοντας τραγούδια για τον έρωτα και το φλερτ σε μία εποχή που η νέα γενιά δεν “ξεκολλάει” από το κινητό και την οθόνη, η Μαρίνα Σπανού εξηγεί πως “ξέρω πως εγώ και οι φίλοι μου, ερωτευόμαστε και με άλλους τρόπους και με γράμματα και με βλέμματα και με φλερτ και με μπαρ και με όλα αυτά που πιστεύουμε ότι έχουν ξεχαστεί, αλλά τελικά υπάρχουν. Για μένα ο έρωτας είναι δύναμη και δημιουργία όχι μόνο για τη μουσική αλλά για την ίδια τη ζωή. Με καίει ο έρωτας“.

Τέλος, η Μαρίνα Σπανού ανέφερε πως δεν έχει τύχει να πάει στα μπουζούκια, λέγοντας χαρακτηριστικά πως δεν της αρέσει η δυνατή μουσική, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να βρεθεί ποτέ σε μία τέτοια σκηνή.

Όσο για το αν θα πήγαινε ποτέ στη Eurovision, είπε: “Έχω πάρα πολύ άγχος για να το κάνω αυτό. Η Μαρίνα Σάττι είναι μία σπουδαία καλλιτέχνις. Είμαστε πολύ τυχεροί που είναι ανάμεσά μας και δεν έχει φύγει ακόμη σε όλον τον κόσμο, ενώ θα μπορούσε. Η Μαρίνα Σάττι έχει κάνει μία τρομερή εκπαίδευση και έχει άστρο”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα