Η Naomi Campbell ινκόγκνιτο στην Αθήνα – Η φωτογραφία αγκαλιά με γνωστό σεφ

Διαβάζεται σε 2'
Naomi Campbell
Naomi Campbell 2024 Photo by Andreea Alexandru/Invision/AP

Μετά τις καλοκαιρινές διακοπές στη Μύκονο, η Naomi Campbell επισκέφθηκε ξανά τη χώρα μας και αυτή τη φορά βρέθηκε στην Αθήνα. Ποιος ο λόγος.

Η Ναόμι Κάμπελ (Naomi Campbell) αγαπά την Ελλάδα και αυτό φαίνεται καθώς μέσα σε σχεδόν έναν μήνα βρέθηκε στη χώρα μας δύο φορές.

Τον Αύγουστο, το super model βρέθηκε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Μύκονο, συνοδεύοντας τον σύντροφό της DJ Rampa, ο οποίος έπαιζε σε ένα από τα πιο γνωστά μαγαζιά του νησιού, στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής του περιοδείας.

Η Ναόμι Κάμπελ απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα του κοσμοπολίτικου νησιού και φυσικά διασκέδασε υπό τους ήχους της μουσικής του αγαπημένου της, με τα πλάνα που έκαναν εκείνες τις ημέρες τον γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, να τη δείχνουν να ανταλλάζει παθιασμένα φιλιά ενώ χορεύει.

Αυτή τη φορά, η Ναόμι Κάμπελ βρέθηκε στην Αθήνα και μάλιστα ινκόγκνιτο, δίνοντας το παρών σε εκδήλωση που έλαβε χώρα στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.

Η ίδια “μαρτύρησε” με μία ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram την επίσκεψή της στη χώρα μας, η οποία πραγματοποιήθηκε για την επέτειο των 10 χρόνων παρουσίας του OC Special, Travel & Leisure στον χώρο του πολυτελούς lifestyle και της δημιουργίας περιεχομένου για premium brands.

“Στην 10η επέτειο του OC Travel LA. Ήταν μια δεκαετία γεμάτη διασκέδαση και προκλήσεις, στις οποίες ανταποκριθήκαμε. Τίποτα δεν είναι αδύνατο… φτάστε όσο πιο ψηλά μπορείτε.. Στην υγειά μας για άλλα 10 χρόνια”, έγραψε μεταξύ άλλων, με την ίδια να ποζάρει φορώντας ένα κόκκινο εντυπωσιακό φόρεμα.

Μάλιστα σε μία από τις φωτογραφίες που μοιράστηκε το μοντέλο, η ίδια ποζάρει αγκαλιά με τον γνωστό Έλληνα σεφ Πάνο Τσίκα, ο οποίος και μοιράστηκε στο προφίλ του την ανάρτηση της Ναόμι.

Η ανάρτηση της Ναόμι Κάμπελ:

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα