Η Νατάσσα Μποφίλιου γιόρτασε τα γενέθλιά της στην καραντίνα – Πόσα έκλεισε

Η Νατάσσα Μποφίλιου γιόρτασε τα γενέθλιά της στην καραντίνα – Πόσα έκλεισε
Η Νατάσσα Μποφίλιου έσβησε τα κεράκια της στην καραντίνα Instagram / @TheCakersgr

Στο σπίτι της με τον σύζυγό της γιόρτασε φέτος τα γενέθλιά της η γνωστή τραγουδίστρια. Η Νατάσσα Μποφίλιου έσβησε κεράκια και νιώθει ευλογημένη.

Γενέθλια είχε στις 18 Απριλίου η γνωστή τραγουδίστρια Νατάσσα Μποφίλιου, η οποία φέτος τα γιόρτασε με έναν αλλιώτικο τρόπο, λόγω της κατάστασης που επικρατεί με την εξάπλωση του κορονοϊού

Χωρίς φίλους και συγγενείς, αλλά και δίχως βρίσκεται πάνω στην σκηνή απ’ όπου μαγεύει χιλιάδες κόσμου, η αγαπημένη ερμηνεύτρια γιόρτασε τα γενέθλιά της στο σπίτι της, με παρέα τον σύζυγό της.

Το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου η Νατάσσα Μποφίλιου έσβησε κεράκια για τα 37 της χρόνια, πάνω σε μια εντυπωσιακή, λουλουδένια και ανοιξιάτικη τούρτα, φτιαγμένη από το The Cakers.

Μάλιστα, στη σελίδα του ζαχαροπλαστείου στο Instagram ανέβηκε βίντεο με ευχές προς τη Νατάσσα Μποφίλιου, που τη δείχνει να σβήνει με χαρά την τούρτα της στο σπίτι της. 

Στη δική της επίσημη σελίδα στο Instagram, η γνωστή τραγουδίστρια ανέβασε ένα βίντεο που τη δείχνει με λευκό φόρεμα να περπατά ανάμεσα σε άνθη και λουλούδια, ενώ ευχαρίστησε όλους όσοι της ευχήθηκαν, γράφοντας:

Οι ευχές και η αγάπη σας άνθισαν μια αμυγδαλιά στην καρδιά μου και μου έδωσαν φόρα να βγω στο καλοκαίρι. Έφτασα αισίως στο σήμερα και νιώθω ευλογημένη και ευγνώμων. Αγαπημένοι μου έχουμε να φτιάξουμε μια όμορφη ζωή, καλή μας δύναμη”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα