Η Olivia Munn δείχνει τα σημάδια της μαστεκτομής της και στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα

Διαβάζεται σε 3'
Olivia Munn
Olivia Munn AP Richard Shotwell

Η ηθοποιός Olivia Munn ποζάρει για την καμπάνια της SKIMS και γίνεται έμπνευση για τις γυναίκες που δίνουν μάχη με τον καρκίνο του μαστού.

Η Olivia Munn πόζαρε στην πρόσφατη διαφημιστική καμπάνια της εταιρείας της Kim Kardasian, SKIMS, και στις φωτογραφίες δείχνει περήφανα τα σημάδια από τη μαστεκτομή της, καθώς συνεχίζει να δίνει μάχη με τον καρκίνο του μαστού.

Η καμπάνια κυκλοφόρησε την τελευταία εβδομάδα του Μήνα Ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο του Μαστού, σε συνεργασία με τον οργανισμό Susan G. Komen, ενθαρρύνοντας τις γυναίκες να κάνουν προληπτικούς ελέγχους. Η Munn έχει μιλήσει για την σημασία της πρόληψης, η οποία βοήθησε και την ίδια να διαγνώσει εγκαίρως την ασθένειά της.

«Αυτός ο σκοπός είναι βαθιά προσωπικός για μένα, και είμαι περήφανη που συμβάλλω στην ευαισθητοποίηση και τη συζήτηση γύρω από το θέμα», δήλωσε η Munn.

«Η δέσμευση της SKIMS για συμπερίληψη και αυτοπεποίθηση ευθυγραμμίζεται απόλυτα με το μήνυμα αυτής της καμπάνιας, που αφορά την δύναμη του να νιώθεις ο καλύτερος σου εαυτός. Αυτό ακριβώς ένιωσα κατά τη φωτογράφιση».

Η Olivia Munn διαγνώστηκε με αμφοτερόπλευρο καρκίνο του μαστού τον Απρίλιο του 2024 και υποβλήθηκε σε διπλή μαστεκτομή και αποκατάσταση.

Η Munn έκανε επίσης μερική υστερεκτομή τον περασμένο Απρίλιο, όπως σημείωσε, λίγους μήνες μετά από τη διαδικασία λήψης ωαρίων. Η ίδια και ο σύζυγός της, ο κωμικός John Mulaney, απέκτησαν το δεύτερο παιδί τους μέσω παρένθετης μητέρας τον Σεπτέμβριο.

Στο podcast του οργανισμού Susan G. Komen, η Munn δήλωσε σχετικά με την φωτογράφιση: «Όταν οι άνθρωποι σκέφτονται την SKIMS, σκέφτονται την ομορφιά και τη σεξουαλικότητα, και για τον καρκίνο του μαστού, νομίζω πως δεν είναι πάντα η πρώτη σκέψη που έρχεται στους ανθρώπους, ίσως ούτε καν στις πρώτες εκατό».

Η ηθοποιός και ακτιβίστρια ελπίζει να ενθαρρύνει τον προληπτικό έλεγχο μέσω της καμπάνιας. Αποκάλυψε ότι αρχικά ήθελε να καλύψει μερικά από τα σημάδια της για το πρότζεκτ, αλλά άλλαξε γνώμη στη διάρκεια της φωτογράφισης. «Μετά την πρώτη μου λήψη με ένα μαύρο κορμάκι, αλλάζαμε και αγγίζαμε τα σημάδια μου με τη μακιγιέζ μου. Τότε ήταν που συνειδητοποίησα ότι άγγιξα ένα σημάδι που δεν είχα μάθει ακόμη να αγαπώ», θυμάται.

«Αλλά κοιτούσα τα σημάδια της μαστεκτομής μου και σκεφτόμουν την πρώτη φορά που τα είδα και πόσο σοκαριστικό ήταν για μένα. Και σκέφτηκα, ξέρεις κάτι; Βλέπω αυτά τα σημάδια ως απόδειξη της μάχης που έδωσα. Και νομίζω ότι θέλω όχι μόνο να αγκαλιάσω αυτά τα σημάδια τώρα, αλλά και να δείξω σε άλλες γυναίκες με παρόμοια σημάδια ότι δεν έχουν τίποτα για το οποίο πρέπει να αισθάνονται άσχημα».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα