Η Olivia Munn έγινε ξανά μαμά μετά την ολική υστερεκτομή

Διαβάζεται σε 2'
Η Olivia Munn με τον John Mulaney
Η Olivia Munn με τον John Mulaney 2024 Chris Pizzello, File/AP Photo

Το δεύτερο παιδί τους απέκτησε η Olivia Munn και ο σύζυγός της John Mulaney, μετά τη μάχη της ηθοποιού με τον καρκίνο.

Γονείς για δεύτερη φορά έγινε η Ολίβια Μαν (Olivia Munn) και ο Τζον Μουλάνι (John Mulaney).

Την Κυριακή, το ζευγάρι ανακοίνωσε στο Instagram ότι υποδέχθηκε στις 14 Σεπτεμβρίου την κόρη του, τη χρονιά του δράκου, η οποία πήρε το όνομα Méi June Mulaney.

Η καρδιά μου έχει εκραγεί“, έγραψε χαρακτηριστικά η Μαν, προσθέτοντας ότι το όνομα της κόρης τους σημαίνει “δαμάσκηνο” στα κινέζικα.

“Είχα τόσα πολλά και βαθιά συναισθήματα που δεν μπορούσα να κυοφορήσω την κόρη μου. Όταν πρωτογνώρισα την παρένθετη μητέρα μας, μιλήσαμε από μητέρα σε μητέρα. Μου έδειξε τόση χάρη και κατανόηση, που ήξερα ότι είχα βρει έναν πραγματικό άγγελο. Τα λόγια δεν μπορούν να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη μου που κράτησε το μωρό μας ασφαλές για 9 μήνες και έκανε τα όνειρά μας πραγματικότητα”, έγραψε αρχικά η ηθοποιός και πρόσθεσε: “Είμαι τόσο περήφανη για το μικρό μου δαμάσκηνο, τον μικρό μου δράκο που έκανε το ταξίδι για να είναι μαζί μας. Η καρδιά μου έχει εκραγεί”.

Η Ολίβια Μαν μοιράστηκε τις πρώτες φωτογραφίες της κόρης της μέσα από το μαιευτήριο, ενώ στην τελευταία όλη η οικογένεια ποζάρει μαζί με φόντο τη θάλασσα.

Η Μαν διαγνώστηκε με μια μορφή καρκίνου του μαστού γνωστή ως καρκίνος Luminal B τον Μάρτιο. Ο καρκίνος βρέθηκε και στους δύο μαστούς της και η θεραπεία της Munn περιελάμβανε διπλή μαστεκτομή, ωστόσο σε συνέντευξή της που παραχώρησε στο περιοδικό Vogue τον Μάιο, η ηθοποιός αποκάλυψε πως προχώρησε σε ολική αφαίρεση μήτρας, στην πέμπτη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.

 

“Έχω πλέον κάνει ωοθηκεκτομή και υστερεκτομή. Αφαίρεσα τη μήτρα, τις σάλπιγγες και τις ωοθήκες μου”, αποκάλυψε η ηθοποιός, χαρακτηρίζοντας την απόφασή της ως “την καλύτερη” για εκείνη, καθώς ο γιατρός της πρότεινε να σταματήσει η παραγωγή οιστρογόνων – από τα οποία τρέφεται και αναπτύσσεται ο καρκίνος του μαστού Luminal B – από τον οργανισμό της για να αποτρέψει την επιστροφή του καρκίνου.

 

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα