Η Πάρις Χίλτον έγινε μητέρα – Η συγκινητική ανάρτηση στο Instagram

Η Πάρις Χίλτον έγινε μητέρα – Η συγκινητική ανάρτηση στο Instagram
Paris Hilton AP Photo/ Rajanish Kakade

Το πρώτο της παιδί έφερε στον κόσμο η Αμερικανίδα επιχειρηματίας, ηθοποιός, τραγουδίστρια και μοντέλο, Πάρις Χίλτον, μετά από πολύμηνη προσπάθεια. Η ανάρτησή της στο Instagram και "το όνειρο που έγινε πραγματικότητα".

Η διάσημη και επιχειρηματίας και μοντέλο, Πάρις Χίλτον (Paris Hilton) έγινε για πρώτη φορά μαμά, καθώς σύμφωνα με το περιοδικό PEOPLE απέκτησε το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της και συγγραφέα Carter Reum, μέσω παρένθετης μητέρας.

“Ήταν πάντα το όνειρό μου να γίνω μητέρα και είμαι τόσο χαρούμενη που ο Carter και εγώ βρήκαμε ο ένας τον άλλον” δήλωσε αποκλειστικά στο περιοδικό. “Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που ξεκινήσαμε μαζί την οικογένειά μας” πρόσθεσε.

Παράλληλα, την Τρίτη (24/1) η διάσημη celebrity δημοσίευσε μία φωτογραφία στο Instagram, στην οποία διακρίνεται ένα μικρό χεράκι να “φωλιάζει” στο χέρι της. “Σε αγαπάμε ήδη πέρα από λόγια έγραψε στη λεζάντα.

Σε συνέντευξή της στο People τον Δεκέμβριο, είχε μιλήσει για τα σχέδιά του ζευγαριού να αποκτήσουν μωρό επιβεβαιώνοντας ότι είχαν ξεκινήσει τη διαδικασία εξωσωματικής γονιμοποίησης κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα